ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Τεόντοσιτς: "Πρωτάθλημα και Κύπελλο"

Ο Μίλος Τεόντοσιτς δήλωσε πως όλοι στον Ολυμπιακό είναι χαρούμενοι για τη νίκη επί του ΠΑΟ αλλά, όπως τόνισε, τα πάντα κρίνονται στα play-offs. Ο Σέρβος γκαρντ αποκάλυψε πως άπαντες στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο σκέφτονται τον τελικό του Κυπέλλου με το "τριφύλλι", ενώ χαρακτήρισε πολύ σοβαρή για την ομάδα του, την απώλεια του Ράσο Νεστέροβιτς.

Ο Μίλος Τεόντοσιτς μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της WIND και δήλωσε πως όλοι στον Ολυμπιακό είναι χαρούμενοι για τη νίκη επί του ΠΑΟ αλλά, όπως τόνισε, τα πάντα κρίνονται στα play-offs.

   

Ο Σέρβος γκαρντ αποκάλυψε πως άπαντες στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο σκέφτονται τον τελικό του Κυπέλλου με το "τριφύλλι", ενώ χαρακτήρισε πολύ σοβαρή για την ομάδα του, την απώλεια του Ράσο Νεστέροβιτς. Ο 24χρονος πλέι - μέικερ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον αποκλεισμό από την Euroleague, από την ιταλική Σιένα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μίλος Τεόντοσιτς στην ιστοσελίδα της WIND:

Μετά το σοκ του αποκλεισμού από τη Σιένα, φαίνεται πως η νίκη επί του Παναθηναϊκού, δεν θα μπορούσε να έρθει σε καλύτερη στιγμή...

"Πραγματικά ήταν ένα σοκ το ότι μείναμε εκτός Euroleague από τη Σιένα. Όμως μία μεγάλη ομάδα, όπως είναι ο Ολυμπιακός, πρέπει να βρίσκει τρόπους να ξεπερνά ακόμα και τις άσχημες στιγμές και να ετοιμάζεται για την επόμενη πρόκληση που έχει μπροστά του. Για εμάς η αμέσως επόμενη πρόκληση ήταν το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Γνωρίζαμε ότι με τη νίκη θα κλειδώναμε μια και καλή την πρωτιά και το αήττητο στην κανονική περίοδο. Επιπλέον όμως αντιλαμβανόμαστε τη χαρά που νιώθει ο κόσμος μας σε κάθε νίκη επί του Παναθηναϊκού. Είμαστε χαρούμενοι που συνδυάσαμε και τα δύο με μία σπουδαία επικράτηση".

Επόμενη πρόκληση για τον Ολυμπιακό;

"Έχουμε μπροστά μας τον αυριανό αγώνα με τον Ηρακλή στην Θεσσαλονίκη, όπου φιλοδοξούμε να κάνουμε αυτό το περίφημο 26-0 στην κανονική περίοδο. Μετά θα δώσουμε τα πρώτα ματς για τα play-offs της Α1, αλλά κακά τα ψέματα, όλοι μας έχουμε στο μυαλό το επόμενο ραντεβού με τον Παναθηναϊκό στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος. Θέλουμε να είμαστε πανέτοιμοι τότε και γενικώς στην καλύτερή μας φόρμα από εδώ και πέρα, γιατί θα διεκδικήσουμε τους δύο εναπομείναντες στόχους της σεζόν, το πρωτάθλημα και το κύπελλο".

Έχει περάσει σχεδόν μία δεκαετία από την τελευταία φορά όπου ο Ολυμπιακός νίκησε τον Παναθηναϊκό και τις δύο φορές στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος. Λέει κάτι αυτό για εσάς;

"Στο μπάσκετ, καλώς ή κακώς, όλα κρίνονται στα play-offs. Τότε κρίνεται ο τίτλος του πρωταθλητή. Θα λέει κάτι, όπως και το ότι τερματίσαμε την κανονική περίοδο αήττητοι, αν στεφθούμε και πρωταθλητές. Οπωσδήποτε όμως, οι δύο νίκες, δείχνουν ότι κινούμαστε προς τη σωστή κατεύθυνση ως ομάδα. Απλά θεωρώ ότι η σειρά με τη Σιένα και ειδικότερα τα τρία τελευταία ματς με τους Ιταλούς, ήταν απλά μία παρατεταμένη κακή παρένθεση για την ομάδα και όχι η πραγματική της εικόνα".

Πώς είναι να παίζετε συνεχώς με απουσίες; Από το ξεκίνημα της σεζόν μέχρι και τώρα όλο και κάποιος παίκτης είναι τραυματίας. Πέρασες κι εσύ από την λίστα, ενώ το τελευταία θύμα της κακοτυχίας ήταν ο Νεστέροβιτς.

"Κατ' αρχήν είναι πολύ σοβαρή απώλεια για εμάς ο Ράσο. Μέχρι τώρα ήταν ίσως ο πιο σταθερός παίκτης στην ομάδα. Η εμπειρία και η κλάση του μας ανέβασε επίπεδο. Οι τραυματισμοί και κατ'  επέκταση οι απουσίες προκαλούν αγωνιστική αστάθεια, στην ομάδα και σε όποιον φυσικά έχει υποστεί τον τραυματισμό. Κι εγώ έμεινα ένα διάστημα έξω και ήταν φυσικό να μ' επηρεάσει. Ελπίζω ότι μέχρι τον τελικό του κυπέλλου και μετά τους τελικούς της Α1, πως θα είμαστε όλοι μαζί και υγιείς. Το εύχομαι μέσα από την καρδιά μου".
Redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου