ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Η Σταυρούλα Αντωνάκου στο RedPlanet.gr

Η Σταυρούλα Αντωνάκου στο RedPlanet.gr

Πέμπτη 21, Απρίλιος 2011

H Σταυρούλα Αντωνάκου μίλησε στο RedPlanet.gr για την μεγάλη πρόκληση του Final-4 δηλώνοντας πως η ομάδα του Ολυμπιακού είναι πανέτοιμη για τους αγώνες, με πρώτο αντίπαλο την Κατάνια στον ημιτελικό. "Κέρδος πως θα έχουμε δύο ξένες στην Ευρώπη", τόνισε.

Λίγο πριν η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού αναχωρήσει με προορισμό την Βαρκελώνη για την διεξαγωγή του Final-4 στο "Champions Cup", η αρχηγός της πειραϊκής ομάδας, Σταρούλα Αντωνάκου, μίλησε στο RedPlanet.gr για την μεγάλη πρόκληση, καθώς οι ερυθρόλευκες έχουν την ευκαιρία να αναδειχθούν πρωταθλήτριες Ευρώπης, όσο και αν δύσκολο φαντάζει το έργο τους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της Σταυρούλας Αντωνάκου στο RedPlanet.gr:

Είστε έτοιμες για τη μεγάλη πρόκληση;

"Είμαστε πανέτοιμες! Το περιμένουμε πως και πως εδώ και πολύ καιρό και γι' αυτά τα παιχνίδια προετοιμαζόμαστε. Είναι ο μεγάλος μας στόχος, Παίζουμε με το φαβορί και θα κάνουμε τα πάντα για να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και να πάρουμε νίκες".

Ήταν μια άσχημη κλήρωση αφού στον ημιτελικό θα αντιμετωπίσετε την Κατάνια. Πόσες πιθανότητες έχει ο Ολυμπιακός να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό;

"Παίζουμε με την καλύτερη ομάδα της Ευρώπης αυτή τη στιγμή. Έχει 8 Ευρωπαϊκά, απέκλεισε την περσινή πρωταθλήτρια Ευρώπης, τη Βουλιαγμένη. Διοικείται από μια μεγάλη φαρμακοβιομηχανία και γενικά είναι μια ομάδα- πρότυπο μέσα και έξω από την πισίνα, ενώ προέρχεται από μια πόλη που ασχολείται κατ' εξοχήν με το πόλο. Από εκεί και πέρα εμείς έχουμε δουλέψει, τις έχουμε δει σε βίντεο και δεν φοβόμαστε. Θα δώσουμε το καλύτερο που μπορούμε".

Το γεγονός ότι η Κατάνια θεωρείται φαβορί φορτώνει το άγχος στις αντίπαλες;

"Η Κατάνια διαθέτει στις τάξεις της τόσο έμπειρες και καλές πολίστριες, με παραστάσεις μεγάλων αγώνων και Ολυμπιακά μετάλεια που ξέρουν να διαχειρίζονται τέτοιες καταστάσεις πίεσης. Σίγουρα το άγχος θα είναι στις πλάτες τους, αλλά δεν νομίζω να τις επηρεάσει. Σε εμάς δεν υπάρχει εφησυχασμός επειδή οι αντίπαλες είναι το φαβορί".

Θα σας ενοχλήσει αν δεν πάρετε το τρόπαιο;

"Θα μας πειράξει πάρα πολύ. Προετοιμαζόμαστε τόσο καιρό, είμαστε σίγουρες για τους εαυτούς μας και τις δυνατότητές μας κ θα ταξιδέψουμε στη Βαρκελώνη για το πρωτάθλημα και τίποτα άλλο. Θέλουμε να κάνουμε περήφανους τους φίλαθλους μας".

Τα οικονομικά προβλήματα του Ερασιτέχνη επηρεάζουν την ομάδα;

"Σε καμία περίπτωση. Από τη στιγμή που η ομάδα αποφάσισε να πέσει στην πισίνα και να αγωνιστεί, αφήνουμε τα προβλήματα έξω από το νερό και επικεντρωνόμαστε στο στόχο μας. Δεν θέλουμε κανένα άλλοθι. Δεν είναι της παρούσης να μιλάμε για οφειλές. μας έδωσαν ένα μισθό από τα έσοδα του φιλικού με τον Ερυθρό Αστέρα. Αυτή τη στιγμή κοιτάμε το Final Four".

Είπες ότι το ευρωπαϊκό είναι ο μεγάλος στόχος. Στην Ελλάδα τι γίνεται;

"Φυσικά και θέλουμε το πρωτάθλημα και στην Ελλάδα. Ο Ολυμπιακός κοιτά σε κάθε ματς να κερδίζει και να παίρνει πρωταθλήματα. Η Βουλιαγμένη, που είναι ο μεγάλος μας αντίπαλος, δεν κατάφερε να μας κερδίσει είτε με μία είτε με δύο ξένες. Κάτι λέει αυτο. Για εμάς είναι μείον να παίζουμε με μια ξένη. Στο Ευρωπαϊκό θα τις έχουμε και τις δύο. Είναι μεγάλο ατού για εμάς".

Ευχαριστουμε, Σταυρούλα। Καλό ταξίδι και ευχόμαστε να επιστρέψετε με την κούπα!

www.redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου