ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Φετφατζίδης: "Θα μου μείνει αξέχαστο"

Φετφατζίδης: "Θα μου μείνει αξέχαστο"

Ο Φετφατζίδης μίλησε για το πρωτάθλημα που κατέκτησε φέτος ο Ολυμπιακός, σχολίασε πως όλοι έχουν μεγάλες απαιτήσεις από εκείνον, τόνισε πως φετινός MVP ήταν το σύνολο της ομάδας ενώ αναφέρθηκε και στην Εθνική ομάδα.

Ο Γιάννης Φετφατζίδης, μίλησε στο NovaΣΠΟΡ FM 94.6 και στην εκπομπή "Θρυλικά μεσάνυχτα, αναφερόμενος στο πρώτο πρωτάθλημα της καριέρας του, το οποίο όπως σχολίασε θα του μείνει αξέχαστο. Παράλληλα, δήλωσε, πως όλοι έχουν μεγάλες απαιτήσεις από εκείνον, επεσήμανε πως το σύνολο της ομάδας έκανε φέτος την διαφορά ενώ αναφέρθηκε και στην Εθνική Ελλάδος.


Για το πώς έζησε το φετινό πρωτάθλημα:

"Από όταν ξεκίνησε η χρονιά είχαμε αυτό ως πρώτο στόχο. Δουλέψαμε στις προπονήσεις πάρα πολύ. Κάθε χρόνο είναι στόχος του Ολυμπιακού αυτό και είμαστε πολύ χαρούμενοι και ευτυχισμένοι που το πετύχαμε. Φυσικά και εγώ είμαι πολύ χαρούμενος, είναι το πρώτο μου πρωτάθλημα και ελπίζω να υπάρχουν και άλλα στην πορεία. Θα μου μείνει αξέχαστο, όμως κάθε πρωτάθλημα θα είναι ξεχωριστό".

Για το ρεκόρ που έκανε ο Ολυμπιακός και το 15/15 στο Καραϊσκάκη:

"Σίγουρα είναι πολύ σημαντικό για το πρωτάθλημα. Άλλωστε τα πρωταθλήματα κερδίζονται νικώντας μέσα στην έδρα σου και τις μικρές ομάδες και αυτό μας βοήθησε πάρα πολύ".

Για τη νέα χρονιά και την Ευρώπη:

"Ο στόχος όπως είπα και πριν είναι καταρχάς το πρωτάθλημα και το Κύπελλο και από εκεί και πέρα μπορούμε να κοιτάξουμε και την Ευρώπη, φυσικά με μία καλή κλήρωση στους ομίλους. Έχουμε και το υλικό και την ποιότητα αλλά και την διάθεση να προχωρήσουμε".

Για το σύνολο του Ολυμπιακού:

"Πιστεύω ότι MVP είναι το σύνολο. Όλοι οι παίκτες ήταν έτοιμοι να αρπάξουν την ευκαιρία που θα τους δοθεί, έτοιμοι να βοηθήσουν την ομάδα ανά πάσα στιγμή και γι’ αυτό ήταν καλό το σύνολο. Μας βοήθησε και αυτό πολύ στο πρωτάθλημα".

Για το αν έχουν μπει οι βάσεις για το μέλλον:

"Πιστεύω ότι έχουν μπει οι σωστέ βάσεις. Ίσως χρειάζονται δύο ή τρεις προσθήκες ακόμα χωρίς να είναι δουλειά μου. Είμαστε έτοιμοι να κάνουμε το μεγάλο βήμα στην Ευρώπη".

Για τις απαιτήσεις που έχει ο ίδιος από τον εαυτό του για τη νέα σεζόν:

"Σίγουρα υπάρχουν μεγαλύτερες απαιτήσεις και θα κάνω τα πάντα για να ανταπεξέλθω. Είμαι σίγουρος ότι με δουλειά και προπόνηση θα τα καταφέρω".

Για το τι πρέπει να γίνει ώστε να βελτιωθεί ένας νέος παίκτης:

"Πρώτα είναι οι άνθρωποι που έχεις γύρο σου και μετά η σωστή προπόνηση. Και το μυαλό να είναι μέσα στο κεφάλι, δεν γίνεται αλλιώς να προχωρήσεις".

Για την Εθνική:

"Είναι πολύ σημαντικό επίτευγμα για μένα, ίσως το σημαντικότερο. Είναι το όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή. Για καλή μου τύχη έτσι έγινε σε μένα. Ο κ. Σάντος βλέπει και από μικρές ομάδες, βλέπει από παντού. Όποιοι είναι σε καλή κατάσταση θα κληθούν να βοηθήσουν την Εθνική ομάδα να φτάσει εκεί που πρέπει και εκεί που ήταν το 2004".

Για το κίνητρο λόγω Σάντος:

"Σίγουρα είναι πολύ σημαντικό που ο κ. Σάντος παρακολουθεί όλους τους παίκτες και εκείνοι έχουν κίνητρο να δείξουν και να παίξουν να δώσουν τα πάντα και γιατί όχι να κληθούν στην Εθνική".

Για τους Έλληνες παίκτες:

"Έχω πει ότι υπάρχει πολύ ταλέντο στην Ελλάδα και θα πρέπει να το εκμεταλλευτούμε αυτό। Όχι να αρκούμαστε συνέχεια στο ξένο στοιχείο. Έχουμε τις δυνατότητες και πρέπει οι προπονητές και ο κόσμος να πιστεύει σε μας. Υπάρχει πολύ ταλέντο στην Ελλάδα και πρέπει να μας δοθεί η ευκαιρία να το βγάλουμε στο γήπεδο".

www.redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου