ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Το σενάριο για Ραφίκ

Το σενάριο για Ραφίκ

Μπορεί οι φήμες να θέλουν τον Ραφίκ Τζεμπούρ να έχει δώσει τα... χέρια με τον Ολυμπιακό για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Θρύλο, ωστόσο επίσημα χείλη της ΠΑΕ προς το παρόν δεν το επιβεβαιώνουν.

Με αφορμή τα σενάρια που είδαν το... φως της δημοσιότητας το μεσημέρι της Παρασκευής, σύμφωνα με τα οποία ο Τζεμπούρ τα έχει βρει σ' όλα με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού για την ανανέωση του συμβολαίου του, οι ερυθρόλευκοι υποστηρίζουν πως δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Συγκεκριμένα υπήρξαν δημοσιεύματα που ήθελαν τους πρωταθλητές και τον Τζεμπούρ να συνεχίζουν μαζί έως το 2013 και τον Αλγερινό να εισπράττει ως ετήσιες απολαβές το ποσό του 1.000.000 ευρώ.

Κάτι τέτοιο βέβαια δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, καθώς σύμφωνα με έγκυρες πηγές της ΠΑΕ δεν έχει γίνει ακόμα επίσημη κρούση στον Αλγερινό για το θέμα του συμβολαίου του.

Μάλιστα, όπως τόνισαν, όποια εξέλιξη επί του ζητήματος θα υπάρξει μετά την επιστροφή του προέδρου του Ολυμπιακού, Ευάγγελου Μαρινάκη από το εξωτερικό, όπου βρίσκεται για προσωπικούς λόγους.

Πάντως, είναι δεδομένο πως μέσα στο επόμενο διάστημα θα υπάρξουν επαφές με την πλευρά του παίκτη για το θέμα του συμβολαίου του, καθώς οι ερυθρόλευκοι είναι ικανοποιημένοι από την αγωνιστική παρουσία του 27χρονου επιθετικού।

www.redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου