ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 23 Απριλίου 2011

Παυλίδης: «Δεν μας άφησαν…»

Παυλίδης: «Δεν μας άφησαν…»
23/4/2011

ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΟΙ ΙΣΠΑΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ…Απογοητευμένος, αλλά παράλληλα και στεναχωρημένος για το γεγονός πως οι άρχοντες του αγώνα δεν άφησαν τον Ολυμπιακό να ολοκληρώσει μια μυθική ανατροπή, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο τεχνικός της ομάδας, Χάρης Παυλίδης.
«Κάναμε μία υπεράνθρωπη προσπάθεια και δεν μας άφησαν να την ολοκληρώσουμε», ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του προπονητή της «ερυθρόλευκης» ομάδας, που είδε τις παίκτριες του να γυρίζουν ένα «χαμένο» παιχνίδι, όμως στο τέλος ένιωσε σαν να του παίρνουν την μπουκιά από το στόμα, καθώς οι διαιτητές «με το έτσι θέλω» στέρησαν από τον Ολυμπιακό την πρόκριση, χαρίζοντας την στην Οριζόντε Κατάνια.
Ήταν τέτοιο το εξόφθαλμο σπρώξιμο των Ιταλίδων, από τους Κορίζνα (Πολωνία) και Ντέτκο (Μ. Βρετανία), που ακόμα και οι Ισπανοί φίλαθλοι που βρέθηκαν στο κολυμβητήριο, έκραξαν άσχημα, τόσο τους διαιτητές του αγώνα, όσο και την ίδια την Οριζόντε Κατάνια, αποθεώνοντας παράλληλα τον Ολυμπιακό, επιβραβεύοντας τις «ερυθρόλευκες» για την επική τους προσπάθεια για πρόκριση στον τελικό.
Επειδή, όμως, οι «ηθικές» νίκες, είναι για άλλους, πλέον ο Χάρης Παυλίδης και τα κορίτσια του οφείλουν να αφήσουν πίσω τους το παιχνίδι με την Οριζόντε Κατάνια και να επικεντρωθούν στον μικρό τελικό με την Κίνεφ Κίρισι, ώστε να φτάσουν στην νίκη και την κατάκτηση της 3ης θέσης, που θα σημαίνει αυτόματα και ένα μικρό βήμα παραπάνω, σε σχέση με την περσινή 4η θέση του Final 4 της Κέρκυρας।

www.rednews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου