ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Μάρτυρες παρωδίας!"

Μάρτυρες παρωδίας!"









19.04.2011

Αναλυτικά το κείμενο που δημοσίευσαν στη σελίδα τους οι "GreenWebFans":

Για ακόμα μια φορά, γίναμε μάρτυρες μιας παρωδίας που έλαβε χώρα σε μία αρένα, σε μία μάχη για το ποιος θα κερδίσει τη μεγαλύτερη διαφήμιση και λεζάντα στις πλάτες του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ. Από αυτό το πράγμα δε θα μπορούσαν να λείψουν οι γνωστοί-άγνωστοι που τόσα χρόνια ασελγούν πάνω στο πτώμα του ΠΑΟ.

Για ακόμα μία φορά ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ έγινε ο φτωχός συγγενής και το πεδίο προπαγάνδας από διάφορους. Ο κόσμος του για άλλη μία φορά ήταν το θύμα. Είχαμε γράψει ότι μέχρι και το πέρας της εκδήλωσης για τον Ερασιτέχνη, παρά τις όποιες διαφωνίες είχαμε, είτε αυτές αφορούσαν το ίδιο το περιεχόμενο της εκδήλωσης, που ήταν για τον Παναθηναϊκό, αλλά... ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗΣ ΨΥΧΗΣ, είτε το οργανωτικό κομμάτι είτε τη διαφημιστική καμπάνια και γενικά για το στήσιμο όλης της εκδήλωσης, δεν θα μιλούσαμε αλλά θα στηρίζαμε με οποιονδήποτε τρόπο μπορούσαμε. Άλλωστε η αγάπη μας για τον Ερασιτέχνη είναι γνωστή, αδιαμφισβήτητη και οι μικρότητες και οι διαφωνίες δεν χωρούν στα προεόρτια.

Τώρα όμως που τελείωσε αυτή η παρωδία, η οποία εξελίχθηκε σε φιάσκο των εμπνευστών της και των διοργανωτών της και καλά διαφημιστικής χορηγίας θα μιλήσουμε και θα πούμε δύο πραγματάκια προς τους διοργανωτές που έχουν παράπονα (Ρισβάς), προς τους διαφημιστές της προπαγάνδας και της υποκουλτούρας τους (Δημήτρης Γιαννακόπουλος), προς τους όψιμους υποστηριχτές του Ερασιτέχνη (Τουλούμπας) και σε αυτούς που ξεχνάνε τόσο εύκολα και δέχονται να γίνουν πιόνια προπαγάνδας (Ξανθή Μυλωνά).

Είπαμε ότι η γιορτή αυτή δεν είχε καθόλου ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ ΨΥΧΗ. Εκείνοι που την εμπνεύστηκαν, θεώρησαν ότι ο κόσμος θα έτρεχε στο κλειστό του Ο.Α.Κ.Α. για να δει μια τραγουδίστρια (που δεν έχουμε κάτι μαζί της, δεν είναι αυτή την οποία κρίνουμε), επειδή απλά... δηλώνει Παναθηναϊκός! Λες και ο Παναθηναϊκός δεν είναι ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ, αλλά... μπουζουξίδικο! Πιθανόν βέβαια, αυτή να είναι η αντίληψη κάποιων και γι' αυτό είχαν μια τέτοιου είδους "έμπνευση". Με αποτέλεσμα η εκδήλωση και να μην έχει κόσμο και να είναι κακοοργανωμένη (μέχρι και τον αριθμό του τηλεφώνου για τα SMS επί πολλή ώρα λάθος τον έλεγε ο παρουσιαστής...) και να μην πετύχει το σκοπό της, που ήταν η ενίσχυση του Συλλόγου. Ενώ με πολύ πιο Παναθηναϊκούς άλλά και πολύ πιο οικονομικά επωφελείς τρόπους, δηλαδή με λιγότερο κόστος και περισσότερο κόσμο και έσοδα, θα μπορούσαν να κάνουν κάτι πολύ καλύτερο, όπως π.χ. ένα καλά προετοιμασμένο και οργανωμένο φιλικό παιχνίδι στη Λεωφόρο.

Ύστερα βέβαια από την (αναμενόμενη) αποτυχία, όλοι βάλθηκαν να κατηγορούν τον κόσμο του Παναθηναϊκού που δεν αγκάλιασε την εκδήλωση. Εμείς δεν δικαιολογούμε κανέναν που μπορούσε να παραβρεθεί και δεν παραβρέθηκε. Που μπορούσε να αγοράσει έστω ένα εισιτήριο και δεν το έκανε. Έστω και έτσι, έστω και με αυτές τις συνθήκες, όλοι έπρεπε να βοηθήσουν. ΑΛΛΑ... ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ; ΛΕΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ, ΟΛΟΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΙ "ΜΕΓΑΛΟΣΧΗΜΟΝΕΣ" ΕΛΑΜΨΑΝ ΔΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥΣ! Και οι περισσότεροι από δαύτους, με ελάχιστες εξαιρέσεις, αν σας πούμε πόσα εισιτήρια αγόρασαν και πόσο... ενίσχυσαν την εκδήλωση, θα πέσουν τα τσιμέντα... Από τη ντροπή τους...


Πάμε στη μεγαλύτερη κοροϊδία γύρω από αυτή τη γιορτή, που δεν ήταν άλλη από την ψεύτικη και καλά πλασαρισμένη στο κοινό διαφήμιση-"χορηγία των 500.000 Ευρώ" και των εσόδων από τα SMS από τον Δ. Γιαννακόπουλο που με τυμπανοκρουσίες παρουσιάστηκε στον απλό κόσμο λες και ξαναήρθε ο Χριστός στη Γη να μας σώσει… Μάλλον ο ιδιοκτήτης της DPG Media Group (η οποία τυγχάνει να είναι χορηγός και στο γήπεδο της ομάδας του Δημοσίου, στο γήπεδο ΤΟΥ ΓΑΒΡΟΥ δηλαδή...), συνεχίζει να περνάει τον κόσμο της ομάδας μας για μαλάκες (στην καλύτερη...) και στη χειρότερη για σφουγγοκωλάριους που περιμένουν ένα ξεροκόμματο από τον μεγαλόψυχο αφέντη. Και το χειρότερο, αυτό το ξεροκόμματο προσπαθεί να το πλασάρει σαν χαβιάρι! ΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΚΑΛΑ, Η ΜΟΝΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ, ΗΤΑΝ Η ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ!

Δηλαδή μας είπε ότι "χάρισε"... 500 χιλιάρικα "διαφήμιση - χορηγία" για τη γιορτή για τον Ερασιτέχνη. Για όποιον ακόμα δεν έχει καταλάβει, δεν χάρισε σε κανέναν τίποτα μετρητά, αλλά κοστολόγησε τη δωρεάν διαφήμιση που έκανε γι' αυτή τη γιορτή από τα σάιτ που ελέγχει σε αυτό το ποσό! Και αυτά τα...500 χιλιάρικα περιλάμβαναν μερικές αφίσες, κάποιες καταχωρήσεις στη φυλλάδα του και στη φυλλάδα του Τουλούμπα (πράσινη και ντέρμπι, που τις διαβάζουν με το ζόρι δυο χιλιάδες άτομα και τις δυο μαζί) και για banners στα ανύπαρκτα sites του ομίλου του...

500 χιλιάρικα μας δήλωσε ότι "χορήγησε" μόνο και μόνο για να κάνει το κομμάτι του και τη λεζάντα του και να του πλέκουν το εγκώμιο οι υπάλληλοί του όπως ο Γουμενίδης στα ποιοτικά μεσημεριανάδικα της ελληνικής τηλεόρασης. Ναι, το ξέρουμε πως τα σχέδια και η κουλτούρα που έχουν αυτοί για τον ΠΑΟ, είναι ένα gossip-tv και ένα STAR Channel. Αυτό δεν σημαίνει όμως πως θα τους περάσει κιόλας. Γιατί η αλήθεια είναι ότι με 500 ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ χιλιάρικα διαφημιστική καμπάνια θα έπρεπε την εκδήλωση του Ερασιτέχνη να την είχανε σε διακαναλική μετάδοση όλα τα Μέσα της χώρας. Θα έπρεπε όλοι οι δρόμοι της χώρας αλλά και των βαλκανίων να έχουνε διαφήμιση για την γιορτή του Ερασιτέχνη. Κοινώς θα έπρεπε μέσα σε ένα μήνα όλη η χώρα να βλέπει και να ακούει νυχθημερόν ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΠΑΟ. ΜΕ «500 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ» χορηγία… Αυτά βέβαια είναι ψιλά γράμματα γιατί είπαμε, μόνο η προπαγάνδα, η αυτοδιαφήμιση και τα παιχνίδια στις πλάτες του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ τους ενδιαφέρουν. Πρέπει να του πούμε και ευχαριστώ που αυτή τη φορά δεν έβγαλε λεφτά από τα SMS και μας έκανε τη χάρη όλο το ποσό να το δώσει στον Ερασιτέχνη. Σε αντίθεση με την προηγούμενη φορά που το 60% των μηνυμάτων πηγαίνανε στην εταιρία του. Μαγκιά. Ευχαριστούμε. Τελικά μας περνάς για μαλάκες.

Μην ξεχάσουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στον κ. Ρισβά και την διοίκηση του Α.Ο. που έτρεξε να πει μπράβο για την ανύπαρκτη και ψεύτικη χορηγία των 500.000 αλλά και στο τέλος της «γιορτής» έτρεξε να ρίξει ευθύνες στον κόσμο (όπως έκανε το ντέρμπι και η πράσινη) χωρίς καμία διάθεση αυτοκριτικής κυρίως, όπως γράψαμε και παραπάνω. Ναι κύριοι διοικούντες του Ερασιτέχνη, εδώ παλεύετε για ένα δελτίο στο βόλεϊ και με τα μισά τμήματα άστεγα και έχετε και το θράσος να ζητάτε τα ρέστα από τον κόσμο...

Σε όλο αυτό το παρατράγουδο που στήθηκε μετά την εκδήλωση δε θα μπορούσε να λείψει και ο τιμητής των πάντων και προστάτης της Παναθηναϊκοφροσύνης ανά τον κόσμο, η γνωστή βδέλλα του Συλλόγου, ο σάλιας, με την κωδική ονομασία ΤΟΥΛΟΥΜΠΑΣ. Που πρώτος βρήκε έδαφος για προπαγάνδα και πέταξε το δηλητήριο του, που αλλού, στον κόσμο! Και από κοντά το αδερφάκι ο ερυθροφρουρός να μας κάνει μαθήματα Παναθηναϊκοφροσύνης, ένας ανυπόγραφος λιβελογράφος. Κάντε μας τη χάρη, ρε γελοίοι, που θα τολμήσετε να πιάσετε στο στόμα σας τον κόσμο του ΠΑΟ για τον Ερασιτέχνη. Τον κόσμο που στηρίζει τα γυναικεία τμήματα φανατικά πάνω από 20 χρόνια, τον κόσμο που έχει ταξιδέψει από τη Μόντενα μέχρι τη Μαγιόρκα, απ το Τουρσουά μέχρι το Γέσι και από τη Δρέσδη μέχρι την κάθε γωνιά της Ελλάδας και της Ευρώπης, όπου αγωνίζεται το Τριφύλλι, δεν θα τον πιάνετε στο στόμα σας. Είστε εντελώς καημένοι και ανύπαρκτοι για να θέτετε κανόνες και επιτροπές κριτικής στον ΛΑΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ.

Τις επιτροπές και την κριτική κρατήστε τις για τα αφεντικά σας και για τους υπαλλήλους σας. Στον κόσμο αυτά τελειώσανε. Οι εποχές των πρασινοφρουρών και των επιτροπών του Τουλούμπα έχουν περάσει στο παρελθόν. Το παιχνιδάκι που έχετε στήσει στο ποδόσφαιρο με τσιφλικάδες εγγυητές και αχάριστο κόσμο δε θα το στήσετε και στον Ερασιτέχνη. Διότι πολύ απλά δεν έχετε δικαίωμα να μιλάτε για τη μάνα του λόχου, εσείς που τον οδηγήσατε σε αυτό το σημείο, που δεν ξέρουμε πόσα χρωστάμε και με το μπάχαλο που υπάρχει αμφιβάλλουμε αν είναι ποτέ δυνατόν να το βρει κάποιος... Εσείς που ζείτε μόνο για τη λεζάντα το χειροκρότημα και τη διχόνοια.

Ξανθή Μυλωνά, από εσένα θα περιμέναμε να φανείς αντάξια αρχηγός με τη Ρούξι, τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδων. Προτίμησες όμως να γίνεις το φερέφωνο του Δημήτρη και του Θανάση δίνοντας μία στημένη συνέντευξη μόνο και μόνο για να εξυμνήσεις τον Θανάση με τις επιταγές, τον Πιστιόλη με τα στοιχήματα αλλά και να κατηγορήσεις τον κόσμο. Μάλλον έχεις κοντή μνήμη και ξεχνάς τους 200 στο Γέσι και τους 10 ηρωικούς της Δρέσδης. Κρίμα.

Υ.Γ.1: Εμείς θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε τον Ερασιτέχνη όπως και τόσα χρόνια. Όσο για τους νέους πανηγυρτζήδες που ζούνε από τη διχόνοια και τη λεζάντα τους λέμε να μην ξανασχοληθούν, δεν χρειάζεται, μόνο κακό κάνετε.

Υ.Γ.2: Οφείλουμε να βάλουμε εδώ την απάντηση που έδωσε η Ξανθή Μυλωνά σε σχέση με την επίμαχη συνέντευξή της και την παραθέτουμε, αμέσως μόλις τη μάθαμε: "Επειδή ΚΑΚΩΣ παρερμηνεύτηκαν κάποιες δηλώσεις μου, θέλω να δηλώσω ότι ποτέ δεν θα ήμουν ενάντια στον κόσμο που όλοι ξέρουν τη γνώμη μου γι'αυτόν. Ποτέ δεν αναρωτήθηκα αν αξίζει να φοράω τη φανέλα που τόσο αγαπώ και που τα τελευταία 7 χρόνια έχω σηκώσει 12 κούπες.
Επίσης θέλω να πω πως αν τελικά αποχωρήσω θα είναι για τους λόγους που ανέφερα μέσα στη συνέντευξη, για κανέναν άλλον। Σας ευχαριστώ και πάλι". Με άλλα λόγια, μπαίνει και θέμα ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗΣ όσων είπε η Ξανθή Μυλωνά στο onsports.gr, το οποίο ανήκει ως γνωστόν στον όμιλο DPG... Να πούμε ότι μας προκαλεί έκπληξη; Ψέματα θα πούμε...

www.sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου