ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Τζαβέλλας: "Δεν σκέφτομαι να γυρίσω"

Τζαβέλλας: "Δεν σκέφτομαι να γυρίσω"

Ο Γιώργος Τζαβέλλας σε συνέντευξη του δήλωσε πως δεν είναι στα άμεσα σχέδια του η επιστροφή του στην Ελλάδα, εντούτοις παραδέχτηκε την επαφή του μάνατζερ του με τον Ολυμπιακό.

Το όνομα του Γιώργου Τζαβέλλα, ως πιθανού μεταγραφικού στόχου του Ολυμπιακού, έχει ακουστεί αρκετά τις προηγούμενες εβδομάδες.

Ο διεθνής μπακ αγωνίζεται με την φανέλα της Άϊντραχτ Φρανκφούρτης και συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα "Goal", αποκάλυψε πως ο εκπρόσωπος του, Πωλ Κουτσολιάκος, είχε επαφή με τους Πειραιώτες, τονίζοντας παράλληλα πως δεν είναι στα σχέδια του, η επιστροφή του στην Ελλάδα.

"Ο κ. Κουτσολιάκος είναι μάνατζερ μου και αυτή είναι η δουλειά του. Να κοιτάει το καλύτερο για τον πελάτη του, όπως κάνει και για άλλους ποδοσφαιριστές. Να κάνει επαφές και να ακούει τι έχουν να του πουν. Αυτό δεν σημαίνει ότι υπάρχει κάτι επίσημο", επεσήμανε αρχικά ο πρώην παίκτης του Πανιωνίου και στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Όχι, δεν υπάρχει κάτι επίσημο και το ξεκαθαρίζω, και δεν ασχολούμαι γιατί δεν με ενδιαφέρει να επιστρέψω στην Ελλάδα. Κανείς δεν γνωρίζει τι του επιφυλάσσει το μέλλον, αλλά τώρα δεν γυρίζω".

Ο Τζαβέλλας αναφέρθηκε στο ελληνικό ποδόσφαιρο και στην τύχη του να αγωνίζεται στο εξωτερικό:

"Όπως έχουν διαμορφωθεί τα πράγματα στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή, σκέφτομαι ότι είμαι πολύ τυχερός που αγωνίζομαι στο εξωτερικό. Το πρωτάθλημα δεν είναι καλό, αλλά υπάρχουν δύο πολύ καλές ομάδες, ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός".

Ασχήμιες δεν έγιναν μόνο στο ντέρμπι στο "Καραϊσκάκης", έχουν γίνει και σε αλλά γήπεδα όπως στην Τούμπα. Έχουν γίνει φοβερά πράγματα. Πιστεύω ακράδαντα ότι αν θελήσουν σοβαρά να πάρουν μέτρα στην Ελλάδα, θα σταματήσουν τα πάντα. Αλλά δεν νομίζω, για να μην πω είμαι σίγουρος από αυτά που βλέπω, ότι έχουν διάθεση για κάτι τέτοιο".

Ο άσος της Άιντραχτ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον Πανιώνιο:

"Αν και συνηθίζουμε να λέμε ότι τους περισσότερους παίκτες τους αναδεικνύει η πρώτη ομάδα που αγωνίζονται μαζί της στην πρώτη εθνική, για μένα τη μεγαλύτερη ώθηση μου την έδωσε ο Πανιώνιος. Δεν θέλω να μειώσω την Κέρκυρα, που με βοήθησε πολύ, αλλά στον Πανιώνιο ένιωσα όμορφα, οικεία. Με αγάπησαν και ο κόσμος και οι άνθρωποι του Πανιωνίου και το ίδιο ένιωσα κι εγώ.

Παρακολουθούσα την ομάδα φέτος και μάθαινα τα πάντα. Χάρηκα πολύ που σώθηκε, έστω και δύσκολα στην προτελευταία αγωνιστική, αν και το πίστευα από την αρχή. Το είχα πει άλλωστε. Μακάρι να λυθούν τα προβλήματα του Πανιωνίου, γιατί είναι μεγάλη ομάδα".

Tέλος ο 24χρονος παοδσφαιριστής μίλησε για τον τραυματισμό του, την μάχη σωτηρίας που δίνει η ομάδα του στην Μπουτεσλίγκα και τον προπονητή του, Μίκαελ Σκίμπε.

"Οι Γερμανοί είπαν ότι θα χρειαστώ 1,5 μήνα για να επανέλθω. Βρίσκομαι στην Αθήνα εδώ και δέκα μέρες και ακολουθώ εξαντλητική θεραπεία και δουλεύω σχεδόν 10 ώρες την ημέρα ώστε να επιστρέψω νωρίτερα και να μπορέσω να προλάβω τα δύο τελευταία ματς στην Μπουτεσλίγκα.

Ο Σκίμπε με βοηθάει πολύ, είναι δάσκαλος και έχω εντυπωσιαστεί. Θέλω να δουλέψω χρόνια κοντά του. Δεν σκέφτομαι να φύγω από την Άιντραχτ. Είναι η ομάδα μου που με σέβεται και με πληρώνει. Πάντα ζητάω περισσότερα, να βελτιώνομαι στο παιχνίδι μου. Άλλωστε οι μεταγραφές στην Γερμανία γίνονται εύκολα. Όχι όπως στην Ελλάδα που γίνονται σίριαλ.

Η Άιντραχτ κινδυνεύει με υποβιβασμό και πολύ μάλιστα! Είμαι σίγουρος όμως ότι θα τα καταφέρουμε στο τέλος"।

www.redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου