ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Ποτουρίδης: «Δίκαιος ο Βαλβέρδε»

Ποτουρίδης: «Δίκαιος ο Βαλβέρδε»







19 Απριλίου, 2011

Ο Γιάννης Ποτουρίδης πήρε τις ευκαιρίες του φέτος και απέδειξε πως μπορεί τα επόμενα χρόνια να γίνει βασικό μέλος του Ολυμπιακού.

Ο ίδιος μίλησε στον Sentra FM για τα όνειρά του, για τον Βαλβέρδε, αλλά και τους Μέλμπεργκ, Αβραάμ.

Για το αν ήταν το όνειρό του ο Ολυμπιακός: «Στη ζωή μου αυτό ονειρευόμουν. Από μικρός έβλεπα τον Ολυμπιακό στην τηλεόραση, θαύμαζα τον Τζόλε, τον Στολτίδη και ήρθε η στιγμή να καθιερωθώ να προπονούμαι μαζί τους και να παίρνω καθημερινά πράγματα από τις προπονήσεις. Το πίστευα ότι μπορεί να πήγαινα κάπου δανεικός, αλλά δούλευα σκληρά για να καθιερωθώ και πιστεύω ότι ανταμείφθηκα».

Για το αν είναι δημιούργημα Βαλβέρδε: «Μπορεί κι αυτό, αλλά συνεχίζω τη δουλειά μου. Δεν άλλαξε τίποτα, την ίδια δουλειά έκανα και πριν. Και στα ματς που με έβαζε ήθελε κάτι διαφορετικό, τον άκουγα και προσπαθούσα να τον δικαιώσω».

Για την παραμονή Βαλβέρδε: «Του έχουμε εμπιστοσύνη, έχουμε οικογενειακό κλίμα και γι αυτό έπρεπε να μείνει κι έμεινε και είμαστε όλοι χαρούμενοι. Φυσικά κι εμπνέει σεβασμό ως προπονητής. Έχει δουλέψει σε μεγάλα κλαμπ της Ευρώπης, είναι αυστηρός, είναι δίκαιος και δίνει σε όλους ευκαιρίες, έχει φτιάξει καλό κλίμα και έχει φτιάξει το οικογενειακό κλίμα και είναι πρωταθλητής».

Για το αν φοβάται μήπως χάσει τη θέση του στην ομάδα αν έρθει για παράδειγμα ο Παπασταθόπουλος: «Δεν θα πάω με βαριά καρδιά. Θα σκύψω το κεφάλι και θα δουλέψω για να αποδείξω ότι θα πρέπει να παραμείνω στον Ολυμπιακό»

Για τους Αβραάμ, Μέλμπεργκ: «Ειδικά ο Αβραάμ με έχει από κοντά, μου μιλάει μου δίνει συμβουλές κι ο Ολοφ βέβαια. Κάθε μέρα στις προπονήσεις κάθεται μαζί μου, μου δείχνει πράγματα και τους ευχαριστώ και τους δυο πάρα πολύ».

Για τους παίκτες που αντιμετωπίζει στις προπονήσεις: «Το δείχνουν και στις προπονήσεις κι αξίζουν να είναι στον Ολυμπιακό και στην 11άδα. Εχουν δουλέψει πολύ σκληρά και είναι δίκαιη η παρουσία τους στον Ολυμπιακό».

Για τον Αβραάμ: «Είναι μεγάλος παίκτης έχει αποδείξει ότι αξίζει να είναι στον Ολυμπιακό κι αξίζει να είναι και αρχηγός».

Για τη θέση που του αρέσει να αγωνίζεται: «Από την αρχή που είχαμε τον Λίνεν έπαιξα στόπερ, ήρθε ο κ. Βαλβέρδε και με έβαλε πάλι στόπερ κι εκεί καθιερώθηκα. Παίζω στις Εθνικές κι αριστερό μπακ, έχω ατού το ότι είμαι αριστεροπόδαρος. Μπορώ να παίξω κι εκεί».

Για την ψυχολογία πριν τα ντέρμπι που έπαιξε: «Το καλύτερό μου παιχνίδι ήταν με την ΑΕΚ. Δεν φοβάμαι κανένα ματς μπαίνω με την καλύτερη ψυχολογία, να αποδείξω ότι αξίζω κι αν φοβηθείς μπορεί να κάνεις λάθη».

Για το τι πρέπει να γίνει για να βλέπουμε ελληνικές ομάδες να φτάνουν ψηλά όπως οι πορτογαλικές π.χ.: «Δεν πιστεύω ότι λείπει κάτι. Είναι η νοοτροπία του παίκτη που παίζει στην Ελλάδα. Δουλεύουν πιο σκληρά στο εξωτερικό. Μια ελληνική ομάδα αν δουλέψει σωστά μπορεί να φτάσει πολύ ψηλά στο Champions League. Πιστεύω ότι τη νέα περίοδο ο Ολυμπιακός θα φτάσει πολύ ψηλά στο Champions League».

Για τον Μαρινάκη και την ελληνοποίηση της ομάδας: «Ο κ। Μαρινάκης ήθελε να φτιάξει μια ομάδα με Ελληνες και πιστεύω ότι θα το καταφέρει και θα προσθέσει Ελληνες που θα ματώνουν τη φανέλα. Φυσιολογικό είναι ένας Ελληνας να ματώνει τη φανέλα. Είναι διαφορετικό να ακούς συνθήματα να παθιάζεσαι. Πρέπει να καθιερωθούν πολλοί Ελληνες στον Ολυμπιακό».

www.olympiacos24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου