ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Επιστρέφουν οι δανεικοί

Επιστρέφουν οι δανεικοί

Ο Ολυμπιακός ζήτησε από Κέρκυρα, Πανιώνιο και Πανσερραϊκό να επιστρέψουν οι δανεικοί παίκτες του, ώστε να συνεχίσουν τις προπονήσεις υπό το βλέμμα του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ο Ολυμπιακός απέστειλε έγγραφα στις ελληνικές ομάδες της Superleague όπου αγωνίζονται παίκτες του ως δανεικοί και τελείωσαν οι αγωνιστικές τους υποχρεώσεις , ώστε να επιστρέψουν στο Ρέντη την Τρίτη του Πάσχα.

Το πρωτάθλημα τελείωσε και μαζί του οι υποχρεώσεις των περισσοτέρων ομάδων. Έτσι, Μήτρογλου και Γκαλίτσιος από τον Πανιώνιο, Επστάιν από Κέρκυρα και Παπάζογλου και Σουμπίνιο θα επιστρέψουν στις εγκαταστάσεις του Ρέντη για να προπονηθούν με την υπόλοιπη ομάδα υπό το βλέμμα του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ο Ισπανός τεχνικός θέλει να σχηματίσει ιδίαν άποψη για το κατά πόσο θα μπορούν οι παίκτες να βοηθήσουν την ερχόμενη χρονιά και με την ευκαιρία της λήξης της χρονιάς ζήτησε από την ΠΑΕ να κινήσουν τις διαδικασίες επιστροφής τους, όπως και έγινε.

Έτσι από τις 26 Απριλίου μέχρι τις 16 Μαΐου όπου τελειώνουν οι προπονήσεις, οι "δανεικοί" θα έχουν την ευκαιρία να πείσουν τον Ερνέστο Βαλβέρδε για τις ικανότητές τους και να κρδίσουν την παραμονή τους στην ομάδα।

www.redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου