ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Στις 4 Ιουλίου στο Ζέεφελντ και μετά Έρμελο

Στις 4 Ιουλίου στο Ζέεφελντ και μετά Έρμελο

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού στο εξωτερικό θα ξεκινήσει στις 4 Ιουλίου με προορισμό το Ζέεφελντ ενώ στη συνέχεια η ερυθρόλευκη αποστολή θα συνεχίσει την δουλειά της στο Έρμελο.
Η ομάδα του Ολυμπιακού ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της για την σεζόν 2010-11 και πλέον στρέφει την προσοχή της για την προετοιμασία της ενόψει της σημαντικής νέας χρονιάς, η οποία θα συμπεριλαμβάνει την δεδομένη συμμετοχή των ερυθρολεύκων στο Champions League, θεσμός στον οποίο θα λάβει μέρος για πρώτη φορά ο Ερνέστο Βαλβέρδε.
Όπως έγινε γνωστό, η προετοιμασία της ομάδας του Ολυμπιακού για την σεζόν 2011-12, θα ξεκινήσει στο Ζέεφελντ της Αυστρίας από τις 4 Ιουλίου έχοντας διάρκεια έως τις 17 του ίδιου μήνα ενώ στη συνέχεια η ερυθρόλευκη αποστολή θα συνεχίσει την δουλειά της στο Έρμελο της Ολλανδίας από τις 20 έως και τις 30 Ιουλίου. Ενδιάμεσα (17/7 με 20/7) θα υπάρξει ένα μικρό διάλειμμα για τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα επιστρέψουν για ένα τριήμερο ξεκούρασης στην Αθήνα.
Στο Ζέεφελντ θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας για την ομάδα του Ολυμπιακού ενώ στο Έρμελο οι ερυθρόλευκοι θα δώσουν φιλικούς αγώνες। Ήδη, έχουν "κλειστεί" τόσο τα ξενοδοχεία, όσο και τα εισιτήρια, με το πρόγραμμα να έχει φτιαχτεί από την αρχή έως το τέλος του.
www.redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου