ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 17 Απριλίου 2011

Φινάλε…...SUPER LEAGUE 30η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΓΚΟΛ (VIDEO)

Φινάλε…SUPER LEAGUE 30η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

17/04/2011
Φινάλε…
Αλλού επεισοδιακό (Βόλος), αλλού εντυπωσιακό (Καραϊσκάκη, Σέρρες) και αλλού… άνοστο (ΟΑΚΑ, Περιστέρι). Όπως και να έχει, αυτό ήταν το φινάλε της φετινής Σούπερ Λίγκας που βρίσκει τους δύο Ολυμπιακούς - Πειραιά και Βόλου - να χαμογελούν για διαφορετικούς λόγους, τον Άρη να μένει εκτός πλέι οφ παρά τη νίκη του στα Πηγάδια και τον Παναθηναϊκό να μπαίνει στην διαδικασία με πλεονέκτημα δύο πόντων.

Οι «πράσινοι» που στο φινάλε του πρωταθλήματος γνώρισαν την ήττα με σκορ 3-2 στο «Πανθεσσαλικό», μπαίνουν στο μίνι πρωτάθλημα με τρεις βαθμούς, ενώ η ΑΕΚ που «κόλλησε» στο 0-0 με τον Ηρακλή με έναν. Χωρίς πόντο θα αρχίσουν την προσπάθειά τους Ολυμπιακός Βόλου και ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 30ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας


Ολυμπιακός Βόλου-Παναθηναϊκός 3-2

Μετά από ένα συγκλονιστικό ματς, ο Ολυμπιακός Βόλου επικράτησε 3-2 του Παναθηναϊκού και «κλείδωσε» την παρουσία του στα πλέι οφ. Λυτρωτής ο Μαρτίν που σκόραρε στο 85’, ενώ νωρίτερα ο Τζόρβας είχε αποκρούσει πέναλτι! Με εννέα παίκτες τελείωσαν το ματς οι «πράσινοι», που γύρισαν το σκορ (από 2-0, 2-2), αλλά δεν άντεξαν στο τέλος και τώρα καλούνται να διαφυλάξουν στο μίνι πρωτάθλημα που έρχεται, την τιμή τους και το πλεονέκτημα δύο βαθμών από ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.






Ξάνθη-Άρης 1-2

Το καθήκον του έκανε ο Άρης επικρατώντας 2-1 της Skoda Ξάνθης, για την 30η και τελευταία αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, αλλά η νίκη του Ολυμπιακού Βόλου επί του Παναθηναϊκού τον άφησε στην έκτη θέση και εκτός πλέι οφ.


ΠΑΟΚ-Κέρκυρα 2-0

Ποιος θα το περίμενε ότι ο ΠΑΟΚ (τουλάχιστον βαθμολογικά) θα λυπόταν με τη… λύπη του Άρη! Ο «δικέφαλος του Βορρά» καθάρισε εύκολα την Κέρκυρα (2-0) και -αν ο «αιώνιος» δεν έχανε μέσα από τα χέρια του τη θέση στα πλέι-οφ (λόγω της νίκης του Βόλου), θα έμπαινε με έναν -και όχι με κανέναν, όπως τώρα, πόντο σε αυτά!


Ολυμπιακός-Λάρισα 6-0

Με θέαμα, γκολ και ρεκόρ! Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε την κατάκτηση του φετινού τίτλου (6-0 τη Λάρισα), τίμησε τον Αντώνη Νικοπολίδη (στο φινάλε της καριέρας του) και τελείωσε το πρωτάθλημα μόνο με νίκες στο Καραϊσκάκη! Υπέροχα γκολ από Φουστέρ (15’, 17), Τζεμπούρ (8’), Μέλμπεργκ (62’), Πάντελιτς (65’) και Φετφατζίδη (76’).



Αστέρας Τρίπολης-Πανιώνιος 3-1

Με πάθος και διάθεση που αν την είχε καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν δεν θα υποβιβαζόταν αντιμετώπισε ο Αστέρας Τρίπολης τον Πανιώνιο και επικράτησε με σκορ 3-0. Η ομάδα του Δερμιτζάκη λέει «αντίο» στη Σούπερ Λίγκα με το κεφάλι ψηλά. Δύο γκολ ο Πουλίδο (7’, 42’) και ένα ο Λαδάκης για τους Αρκάδες (44'), ενώ ο Γκαλίτσιος μείωσε στο 87' και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.



Πανσερραϊκός-Εργοτέλης 0-4

Μια κακή χρονιά, που οδήγησε στη Football League, ολοκληρώθηκε με τον χειρότερο τρόπο για τον Πανσερραϊκό, ο oποίος δεν κατάφερε να προβάλει αντίσταση στις ορέξεις του Εργοτέλη και υπέκυψε γνωρίζοντας την ήττα, με σκορ 4-0!

Ατρόμητος-Καβάλα 0-0

Ισόπαλοι 0-0 αναδείχθηκαν Ατρόμητος και Καβάλα στο Περιστέρι. Αδιάφορες βαθμολογικά και οι δύο ομάδες, προσπάθησαν να ανταμείψουν τους φίλους που βρέθηκαν στο γήπεδο, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο ανά διαστήματα χωρίς όμως να μπει το γκολ αφού ο βαρύς αγωνιστικός χώρος λόγω της δυνατής βροχόπτωσης δεν το επέτρεψε στους ποδοσφαιριστές.

ΑΕΚ-Ηρακλής 0-0

Ασορτί με το σκηνικό του άδειου λόγω τιμωρίας ΟΑΚΑ, η καλή ΑΕΚ δεν εμφανίστηκε ποτέ στον αγώνα με τον μαχητικό Ηρακλή κι έμεινε στο «νηστίσιμο» 0-0 για την 30η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Κάκιστη εικόνα μέχρι το 60’ για την «Ένωση», έγινε πιο ζωηρή στο τελευταίο ημίωρο, αλλά δεν απέφυγε την ισοπαλία και πλέον στρέφει την προσοχή της στον τελικό του Κυπέλλου και τα πλέι οφ. Η ΑΕΚ θα μπει στα πλέι οφ με 1 βαθμό έναντι 3 του Παναθηναϊκού, ενώ χωρίς βαθμό θα αρχίσουν το μίνι πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός Βόλου.



Βαθμολογία πλέι οφ:

Παναθηναϊκός 3
ΑΕΚ 1
ΠΑΟΚ 0
Ολυμπιακός Βόλου 0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου