Ο τεχνικός του ΠΑΟ αναφέρθηκε στην αγωνιστική ανωτερότητα του Ολυμπιακού, αλλά και στην παρουσία των φιλάθλων μας που δημιούργησαν άψογη ατμόσφαιρα στο ΣΕΦ.

«Θα ήθελα να συγχαρώ τον Ολυμπιακό για τη δίκαιη νίκη. Ήταν μια εκπληκτική μπασκετική ατμόσφαιρα και αξίζουν συγχαρητήρια στον κόσμο του Ολυμπιακού για τη μπασκετική ατμόσφαιρα», είπε αρχικά ο «Ζοτς» στη συνέντευξη Τύπου. Και πρόσθεσε: «Για μας ήταν πολύ δύσκολο επιθετικά παιχνίδι, είχαμε πολύ κακές επιλογές στην επίθεση, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο που μας οδήγησαν σε αρκετά λάθη. Δυστυχώς συνεχίσαμε έτσι και στο δεύτερο ημίχρονο με λάθη, ή μάλλον αρχίσαμε με λάθη, όταν στο μομέντουμ δεχθήκαμε 3 τρίποντα στη σειρά γιατί ο Ολυμπιακός πίεσε, είχαμε κακές επιλογές να επιστρέψουμε τη μπάλα και σε μία κακή αλλαγή φάγαμε τρίποντο. Ηταν τρία σερί. Εκτός αυτού, συνεχίσαμε να βρούμε τρόπους να επιστρέψουμε στο παιχνίδι, το καταφέραμε, είχαμε την ευκαιρία να φύγουμε νικητές σήμερα. Όπως προφανώς είδατε, ήταν απόφαση δική μας να πάμε στην παράταση στην τελευταία επίθεση αστόχησε ο Διαμαντίδης στη βολή για να πάρουμε τη διαφορά.

«Στην έξτρα περίοδο ο Ολυμπιακός έπαιξε καλύτερα από εμάς και το πρόβλημα που ήταν εμφανές ήταν η κούραση κάποιων παικτών στην παράταση. Ηταν ένα καλό μάθημα για εμάς να δούμε εν όψει αυτού που έχουμε στη συνέχεια σε όλες τις διοργανώσεις γιατί θέλουμε τη βοήθεια περισσότερων παικτών. Για να συνεχίσουμε σε καλύτερο και υψηλότερο επίπεδο είναι δεδομένο ότι χρειαζόμαστε τη βοήθεια περισσότερων παικτών. Εχουμε αρκετές μέρες για να αναλύσουμε το παιχνίδι, να κάνουμε προετοιμασία για το φάιναλ φορ. Εκεί πρέπει να έχουμε και τους 12 παίκτες σε εγρήγορση και να μειώσουμε λίγο τους πανηγυρισμούς γιατί έχουμε μπροστά μας πολύ δύσκολη συνέχεια. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη δίκαιη νίκη».

Όταν ρωτήθηκε αν μετά από τις νίκες επί της Μπαρτσελόνα έλειψε ίσως η συγκέντρωση αλλά και ο Νίκολας, επεσήμανε: «Δεν ψάχνω για δικαιολογίες, παίζεις με τον Ολυμπιακό, το μεγάλο σου αντίπαλο, παίζεις για την πρώτη θέση και θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει στον πόντο. Μας έλειπε ο Ντρου στη δημιουργία και στην εκτέλεση, που δεν προπονήθηκε με το πρόβλημα στον αστράγαλο και όταν γύρισε από τον τραυματισμό είχε ίωση. Όμως και ο Ολυμπιακός δεν είχε τον Νεστέροβιτς και αυτό ήταν σοκ. Δεν είναι δικαιολογία, αν και μας έλειπε στο δημιουργικό και εκτελεστικό κομμάτι (σ.σ. ο Ντρου)».