ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Δίχως Παπαλουκά και Πελεκάνο

Δίχως Παπαλουκά και Πελεκάνο

Από την προπόνηση της Δευτέρας (18/4) απουσίασαν οι Θοδωρής Παπαλουκάς και Μιχάλης Πελεκάνος, οι οποίοι ταλαιπωρούνται από ενοχλήσεις στο γόνατο και γαστρεντερίτιδα αντίστοιχα, αλλά στα θετικά προπονήθηκε κανονικά μαζί με την ομάδα ο Βασίλης Σπανούλης.

Ο "αρχηγός" των "ερυθρολεύκων" έχει ενοχλήσεις στο γόνατο, τις οποίες και ένιωσε μετά την αναμέτρηση του Σαββάτου (16/04) με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ, ενώ ο Μιχάλης Πελεκάνος έπαθε γαστρεντερίτιδα.

 

Ο Ολυμπιακός έχει εξασφαλίσει το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ, οπότε η συμμετοχή των δύο δεν κρίνεται αναγκαία στο παιχνίδι της Τετάρτης (20/4) κόντρα στον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη (17:00) για την τελευταία αγωνιστική της κανονική περιόδου της Α1. Την Τρίτη (19/04), πάντως, αναμένεται να ξεκαθαρίσει αν οι δύο αθλητές θα είναι σε θέση να ακολουθήσουν την αποστολή των Πειραιωτών. Παρόλα αυτά, ο κόουτς του Ολυμπιακού, Ντούσαν Ίβκοβιτς, μπορεί να υπολογίζει και πάλι σε φουλ ρυθμούς τον Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος ξεπέρασε πλήρως τις ενοχλήσεις που είχε στους προσαγωγούς και που τον ταλαιπωρούσαν κατά την διάρκεια του ντέρμπι, παίρνοντας κανονικά μέρος στην προπόνηση της ομάδας.
redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου