ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 23 Απριλίου 2011

3ος στην Ευρώπη ο Θρύλος

3ος στην Ευρώπη ο Θρύλος
23/4/2011

14-12 ΤΗΝ ΚΙΝΕΦ ΚΙΡΙΣΙ… 3ος στην Ευρώπη ο Θρύλος 14-12 ΤΗΝ ΚΙΝΕΦ ΚΙΡΙΣΙ… Την 3η θέση του Final 4 του Champions Cup κατέλαβε η ομάδα του Ολυμπιακού, καθώς τα κορίτσια του Χάρη Παυλίδη επικράτησαν στον μικρό τελικό της Ρωσικής Κίνεφ Κίρισι με 14-12. Μπορεί η σημερινή νίκη να χαρακτηρίζεται «πικρή», καθώς ο Ολυμπιακός κανονικά έπρεπε να παίζει στον μεγάλο τελικό, όμως δεν παύει να πιστοποιεί την παρουσία των «ερυθρόλευκων» στις κορυφαίες ομάδες της ηπείρου, καθώς ο Ολυμπιακός, όχι μόνο δίνει το παρών για δεύτερη χρονιά στο Final 4, αλλά φέτος κάνει και ένα μικρό βήμα παραπάνω, σε σχέση με την περσινή 4η θέση του τουρνουά της Κέρκυρας.
Οι «ερυθρόλευκες», πιθανότατα τσαντισμένες από την χτεσινή σφαγή, μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και με πρωταγωνίστριες τις Αντωνάκου και Κρεγκ, πήραν προβάδισμα με 4-2 στο πρώτο οκτάλεπτο. Στην δεύτερη περίοδο, οι Ρωσίδες αντέδρασαν, έφεραν το ματς στα ίσα (5-5), όμως στο τέλος μίλησαν και πάλι οι πολίστριες του Θρύλου, που με τις Μανωλιουδάκη και Αντωνάκου έφεραν και πάλι τον Ολυμπιακό στο +2 (7-5). Ανάλογη εξέλιξη είχε και η τρίτη περίοδος, καθώς ο Ολυμπιακός, όχι απλά συντήρησε την υπέρ του διαφορά, αλλά την ανέβασε και στα 4 γκολ διαφορά, με το τρίτο οκτάλεπτο να ολοκληρώνεται με την ελληνική ομάδα μπροστά με 12-8. Αυτό το +4, είναι αλήθεια πως κοίμισε τις παίκτριες του Χάρη Παυλίδη, με τις Ρωσίδες να απαντάνε με ένα 3-0, μειώνοντας στο γκολ (12-11). Ο Ολυμπιακός , όμως, ήταν αποφασισμένος να μην χάσει την τριτη θέση του τουρνουά και με τις Κρεγκ και Αντωνάκου, κράτησε το υπέρ του σκορ, φτάνοντας στην νίκη με 14-12.

Εκπληκτικό παιχνίδι, από πλευράς Ολυμπιακού, πραγματοποίησαν οι Αντωνάκου και Κρεγκ, που σημείωσαν από 4 τέρματα, ενώ από κοντά στάθηκε και η Φαν Μπέλκουμ, που σκόραρε 3 φορές. Όσον αφορά την Κίνεφ Κίρισι, η Μπελγιάεβα σημείωσε 4 τέρματα και η Προκόφιεβα 3.

Τα οκτάλεπτα: 2-4, 5-7, 8-12, 12-14

Ολυμπιακός: Αντωνάκου 4, Κρεγκ 4, Φαν Μπέλκουμ 3, Μανωλιουδάκη 2, Αβραμίδου.

Κίνεφ Κίρισι: Φεντόντβα 2, Μπελγιάεβα 4, Προκόφιεβα 3, Σουμπόλεβα, Μπογκντάνοβα, Λισούνοβα।

www.rednews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου