ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

Στόχος η μείωση του μπάτζετ

Στόχος η μείωση του μπάτζετ

23/12/2011
Στόχος η μείωση του μπάτζετ 
Ξεκάθαροι είναι οι στόχοι στον ΠΑΟΚ για την μείωση του μπάτζετ της ομάδας. Ο Θοδωρής Ζαγοράκης μίλησε με τους Βρύζα-Κωνσταντινίδη, οι οποίοι έχουν το πιο δύσκολο έργο τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο στον «Δικέφαλο του Βορρά». Οι δύο παράγοντες της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ είχαν αρκετές επαφές με μάνατζερ και παίκτες, προκειμένου να διερευνήσουν τις προθέσεις τους.

Οι στόχοι του ΠΑΟΚ, όπως αναφέρει η SportDay είναι οι εξής

1) Πρέπει να φύγουν κάποια συμβόλαια για να μειωθεί το μπάτζετ
2) Οι πωλήσεις παικτών συζητούνται, αφού η ΠΑΕ χρειάζεται άμεσα ρευστό
3) Αναζητούνται ήδη πιθανοί αντικαταστάτες ποδοσφαιριστών που μπορεί και να αποχωρήσουν από την ομάδα.

Μέχρι στιγμής δεν μπορούν να γίνουν ασφαλείς προβλέψεις για το αν θα υπάρξουν αποχωρήσεις ή παραμονές στο ρόστερ του ΠΑΟΚ. Δεν αποκλείεται το επόμενο διάστημα να σημειωθούν ανακατατάξεις και αρκετές αλλαγές στην ομάδα, η οποία θα είναι διαφορετική στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Εν τω μεταξύ, οι κ.κ. Βρύζας και Κωνσταντινίδης αναμένεται να μιλήσουν στους ποδοσφαιριστές της ομάδας, όταν επιστρέψουν από την άδεια που πήραν για τις γιορτές των Χριστουγέννων. Αυτό θα γίνει στις 30 Δεκεμβρίου, όταν και τελειώνει η συγκεκριμένη άδεια.

Την ίδια ώρα, ο Τζουλιάνο Σπαντάτσιο φέρεται να είναι μια… ανάσα από την Στεάουα Βουκουρεστίου. «Ο Μπεκάλι (πρόεδρος της ρουμάνικης ομάδας) προσπαθεί να κάνει ένα καλό χτύπημα στη μεταγραφική αγορά και διαπραγματεύεται την απόκτηση του πρώην ποδοσφαιριστή της Ραπίντ, Τζουλιάνο Σπαντάτσιο», έγραψε ιστοσελίδα στη Ρουμανία.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου