ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011

Βαλβέρδε: "Εύκολη η Ρουμπίν;"

Βαλβέρδε: "Εύκολη η Ρουμπίν;"

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε σε δηλώσεις του τόνισε πως η Ρουμπίν Καζάν δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση, ενώ δήλωσε ικανοποιημένος από την απόδοση των "παγκίτων" στον αγώνα με τον Πιερικό.
Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε, έμεινε ικανοποιημένος από το πρόσωπο που έδειξαν οι παίκτες που αγωνίστηκαν στο ματς με τον Πιερικό για το Κύπελλο Ελλάδας, ενώ δεν ενστερνίσθηκε την άποψη περί εύκολης κλήρωσης στο Europa League.
Αναλυτικά, ο "Βάσκος" είπε:

Για τον αγώνα με τον Πιερικό:

"Όλοι οι αγώνες αυτού του είδους είναι έτσι. Η γηπεδούχος ομάδα παίζει με τεράστιο κίνητρο και εμείς δεν έχουμε το δικαίωμα να κάνουμε το παραμικρό λάθος. Αυτοί έπαιζαν μπροστά στο κοινό τους και περίμεναν εδώ και καιρό τους αγώνες του Κυπέλλου, είχαν προετοιμαστεί ψυχολογικά για ματς με μεγαλύτερο αντίπαλο. Από την εμπειρία που έχω πάντα τέτοια παιχνίδια είναι δύσκολα και έχουν πολλά γκολ.

Η ομάδα της πρώτης κατηγορίας είναι δύσκολο να έχει το ίδιο κίνητρο με μια ομάδα της δεύτερης κατηγορίας που μπαίνει δυνατά στον αγωνιστικό χώρο. Γι' αυτό και είμαι ευχαριστημένος που κερδίσαμε τον Πιερικό και προκριθήκαμε".

Για την εμφάνιση των παικτών του στο ματς:

"Είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση όλων. Είναι παίκτες που δεν πήραν πολύ χρόνο συμμετοχής ως τώρα αλλά και άλλοι που είχαν παίξει αρκετά όπως ο Αμπντούν, ο Ποτουρίδης, ο Μόνχε... Παίκτες που δεν είναι πάντα βασικοί αλλά παίρνουν χρόνο. Προσπαθούμε να δίνουμε ευκαιρίες σε όλους και λίγο πολύ όσοι έχουν κληθεί να βοηθήσουν τα καταφέρνουν.

Επίσης να αναφερθώ στον Σήφη Δασκαλάκη που έπαιξε το πρώτο του ματς. Ήταν δύσκολο γι' αυτόν γιατί δεν είχε αγωνιστεί καθόλου όμως ανταποκρίθηκε καλά. Επίσης τα πήγε καλά και ο Παπάζογλου. Είναι παίκτες που πρέπει να τα δίνουν όλα και να βοηθάνε όποτε τους ζητηθεί".

Για τους στόχους της ομάδας:

"Πολλοί λένε ότι η κλήρωση που είχαμε στο Europa League είναι εύκολη και εμένα προσωπικά αυτό μου φαίνεται ανεξήγητο. Ο κόσμος εδώ στην Ελλάδα τα βλέπει όλα εύκολα. Ρουμπίν Καζάν; Έλα, είναι πολύ εύκολα, πολύ εύκολα. Έτσι δεν λέτε; Ξεχνάτε όμως ότι η Ρουμπίν Καζάν είναι ομάδα που έχει εμπειρία από Champions League. Πρέπει να έχουμε ως στόχο μας να περάσουμε στον επόμενο γύρο σε αυτές τις αναμετρήσεις με την Καζάν αλλά θα είναι δύσκολο.

Στόχος μας είναι όπως πάντα η κατάκτηση του πρωταθλήματος αλλά και του κυπέλλου επίσης. Το κύπελλο είναι μια διοργάνωση την οποία θέλουμε να κερδίσουμε. Ξέρουμε ότι θα έχουμε πολλά μαζεμένα και δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας αν προχωρήσουμε σε όλες τις διοργανώσεις. Στο κύπελλο θα περιμένουμε την κλήρωση τώρα αλλά η κατάκτησή του είναι ένας από τους φετινούς μας στόχους".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου