ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

Μαρινάκης και οργανωμένοι μια ΓΡΟΘΙΑ!

Μαρινάκης και οργανωμένοι μια ΓΡΟΘΙΑ!

23/12/2011

ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΝΕΑΟ πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης συναντήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης με αντιπροσωπεία των οργανωμένων φίλων της ομάδας, με τη συζήτηση να διεξάγεται σε εγκάρδια και γιορτινή ατμόσφαιρα!
Ο ισχυρός άνδρας των “ερυθρολεύκων” εξέφρασε την ικανοποίηση του για τη στάση των οργανωμένων, ενώ τους ζήτησε να συνεχίσουν την υποδειγματική συμπεριφορά τους, εντός και εκτός γηπέδων!
Οι φίλοι του Θρύλου συζήτησαν και το θέμα των μεταγραφών, με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού να τονίζει ότι ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για κάτι το εξαιρετικά χρήσιμο για την ομάδα, που θα κάνει τη διαφορά και θα ανεβάσει κι άλλο τον Ολυμπιακό
Σε επίμονες ερωτήσεις των φίλων του Ολυμπιακού για την περίπτωση Κοστάντσο, ο Βαγγέλης Μαρινάκης ήταν κατηγορηματικός:
“Αν ο Κοστάντσο δεν καθίσει στο συμβόλαιο του, τότε θα αποχωρήσει από την ομάδα”.
Σε κάποιο σημείο της συζήτησης, οι οργανωμένοι ρώτησαν τον Βαγγέλη Μαρινάκη για τον Παναθηναϊκό και τους διάφορους επενδυτές που αναφέρουν τα ρεπορτάζ, για να πάρουν την εξής απάντηση:
«Δε μας ενδιαφέρει αν θα είναι οι επενδυτές από τη Σαουδική Αραβία, την Κίνα ή τις Φιλιππίνες. Το θέμα είναι να μην είναι καραγκιόζηδες. Ας είναι σοβαροί, με πραγματικό επενδυτικό σκοπό για το ποδόσφαιρο, όπως κάνουμε εμείς στον Ολυμπιακό”.
Εκεί, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού πρόσθεσε:
«Πολλοί δεν με σεβάστηκαν, μου έκαναν πόλεμο και μου κάνουν ακόμα, αλλά μην ανησυχείτε, εγώ δεν φοβάμαι κανέναν και είμαι εδώ. μαζί είμαστε ισχυροί για τον Ολυμπιακό».
Στην ολοκλήρωση της συνάντησης, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού εξέφρασε την αισιοδοξία του για την επιτυχημένη πορεία της ομάδας, σε Ελλάδα και Ευρώπη!

www.olympiacos24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου