ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011

Ίδρυμα στην μνήμη του Σιμοντσέλι

Ίδρυμα στην μνήμη του Σιμοντσέλι

24/12/2011
Ίδρυμα στην μνήμη του Σιμοντσέλι
Δύο μήνες μετά τον θάνατο του Μάρκο Σιμοντσέλι στην πίστα της Μαλαισίας, η οικογένεια του έκανε πράξη την ιδέα του μάνατζερ του, Κάρλο Πέρνατ και δημιούργησαν το «Ίδρυμα Μάρκο Σιμοντσέλι». Στη διοίκηση του Ιδρύματος, βρίσκεται η οικογένεια του, καθώς επίσης η σύντροφός του και ο μάνατζερ του.

«Ολοκληρώσαμε με τη γραφειοκρατία σε πολύ σύντομο χρόνο και είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε δουλειά. Έχουμε αρκετές ιδέες. Για παράδειγμα στις 20 Ιανουαρίου, θα πραγματοποιηθεί μία συναυλία για τα γενέθλια του γιού μου, όπως εκείνος θα ήθελε. Θα υπάρξουν κωμικοί στην σκηνή, ενώ πολλοί φίλοι του Μάρκο από το Moto GP αναμένεται να παρευρεθούν.

Επίσης, ετοιμάζουμε μία έκθεση αφιερωμένη στον Μάρκο, στην πόλη Κορίανο, η οποία θα βρίσκεται υπό τη διαχείριση του Ιδρύματος.

Σκοπός του Ιδρύματος είναι μέσω της προσπάθειας να διατηρήσουμε ζωντανή τη μνήμη του Μάρκο να μπορέσουμε να
βοηθήσουμε αυτούς που είναι σε χειρότερη θέση από εμάς. Είναι δύσκολο να πως και που θα διανεμηθούν τα κεφάλαια, καθώς δεν μπορώ να ξέρω τι θα γίνει όσο περνάει ο καιρός. Ένα πράγμα είναι σίγουρο, θα προσπαθήσω να τα διαχειριστώ ως καλός πατέρας
», ήταν τα λόγια του πατέρα του αδικοχαμένου Μάρκο, Πάολο Σιμοντσέλι.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου