ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011

Συναγερμός στη Ρουμπίν

Συναγερμός στη Ρουμπίν

Με... αποψίλωση κινδυνεύει η αμυντική γραμμή της Ρουμπίν Καζάν, καθώς οι Κριστιάν Ανσάλντι και Σαλβατόρε Μποκέτι βρίσκονται στο στόχαστρο ευρωπαϊκών συλλόγων. Στο στόχαστρο της ρωσικής ομάδας οι Τούρκοι Γιλμάζ και Τσετίν.
Η Ρουμπίν Καζάν είναι η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους "32" του Europa League και πρόκειται για ένα δυνατό αντίπαλο με πολλούς αξιόλογους παίκτες. Ήδη δύο από αυτούς βρίσκονται στο μεταγραφικό στόχαστρο ευρωπαϊκών συλλόγων και συμπτωματικά πρόκειται για δύο από τους τέσσερις βασικούς αμυντικούς της ρωσικής ομάδας.
Ο λόγος για τους Κριστιάν Ντανιέλ Ανσάλντι και Σαλβατόρε Μποκέτι. Ο πρώτος είναι Αργεντινός και αγωνίζεται στα άκρα της άμυνας, έχει ύψος 181 εκατοστά και είναι 25 ετών. Πρόκειται για ένα full back αφού αρέσκεται να ανεβοκατεβαίνει όλη την πλευρά. Για τον Ανσάλντι υπάρχει πρόταση της Μπενφίκα που ξεπερνά τα 5 εκ. ευρώ. Ο 25χρονος Μποκέτι είναι στόπερ με ύψος 1.78 και διακρίνεται για το δυναμικό του παιχνίδι. Τον τελευταίο καιρό υπάρχουν αρκετά σενάρια επαναπατρισμού του. Ωστόσο ο πρόεδρος της Ρουμπίν, Ντμίτρι Σαμαρένκιν, δεν δείχνει διάθεση να τους παραχωρήσει, αφήνοντας όμως ένα παράθυρο ανοιχτό: "Δεν είναι δυνατόν να πουλήσουμε στα μέσα της σεζόν δυο τόσο σημαντικούς παίκτες. Αυτό θα γίνει μόνο αν έρθει κάποια εξωπραγματική πρόταση...", υποστήριξε χαρακτηριστικά ο ισχυρός ανήρ του ρωσικού συλλόγου.

Στη Ρουμπίν πάντως είναι αμφίβολο το μέλλον του Μάρτινς, ενώ είναι γεγονός πως με τις εμφανίσεις του δεν έχει ικανοποιήσει ούτε ο Βαλντές. Ένας από τους δύο θα αποτελέσει σίγουρα παρελθόν (ίσως και οι δύο), αλλά η ρωσική ομάδα δεν κάθεται με σταυρωμένα τα χέρια καθώς εξετάζει την πιθανότητα να ενισχυθεί μέσω... Τουρκίας. Οι Μπουράκ Γιλμάζ (κανονιέρης της Τραμπζονσπόρ, δεινός εκτελεστής και πρώτος σκόρερ του τουρκικού πρωταθλήματος με 16 γκολ) και Σερβέτ Τσετίν (ο διεθνής στόπερ της Γαλατά) βρίσκονται στα υπόψιν των Ρώσων, εφόσον αποχωρήσει ο Μποκέτι από την άμυνα ή κάποιος εκ των δύο επιθετικών της ομάδας.

www.redplanet.gr/p

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου