ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Καλόπουλος: «Ήθελαν να μας χτυπήσουν»

Καλόπουλος: «Ήθελαν να μας χτυπήσουν» 

20/12/2011

Καλόπουλος: «Ήθελαν να μας χτυπήσουν» 
Την πρόθεση των εισβολέων στο ΑΕΠ-SKODA Ξάνθη (0-2) να του επιτεθούν κατέγραψε στο φύλλο αγώνα ο Δημήτρης Καλόπουλος.

Όπως ανέφερε ο Μακεδόνας ρέφερι στο φύλλο αγώνα, «περίπου 30 άτομα με κουκούλες -τα οποία δεν ήταν οπαδοί καμίας απ’ τις δυο ομάδες- κινήθηκαν εναντίον μας με σκοπό να μας χτυπήσουν».

Ξαφνιασμένος δήλωσε έπειτα σε δηλώσεις του, την ώρα που η Αστυνομία προχωρούσε σε πέντε για το περιστατικό στα Τέμπη.

Λίγη ώρα μετά τη λήξη του αγώνα -κι αφού είχε καταφέρει να φυγαδευτεί επιτυχώς από τις αστυνομικές δυνάμεις στα αποδυτήρια- ο Καλόπουλος έγραψε χαρακτηριστικά στο φύλλο αγώνα:

«Στο 88' άγνωστοι (περίπου 30 άτομα), αφού έσπασαν την κεντρική πόρτα εισόδου του σταδίου, εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο φορώντας κουκούλες και κράνη και κρατώντας ξύλα, κινήθηκαν απειλητικά εναντίον μας με σκοπό να μας χτυπήσουν.

Χάρη στην έγκαιρη επέμβαση της αστυνομίας αυτό δεν κατέστη δυνατό και το παιχνίδι έληξε κανονικά. Κατά την εκτίμησή μου, οι συγκεκριμένοι άγνωστοι δεν ήταν οπαδοί ούτε της γηπεδούχου, ούτε της φιλοξενούμενης ομάδας»
.

Αποχωρώντας, δε, στη συνέχεια απ’ το γήπεδο και ερωτώμενος από τους εκπροσώπους του Τύπου για την επίθεση που επιδιώχθηκε εναντίον του, ο Μακεδόνας ρέφερι δεν θέλησε να το σχολιάσει και απλά δήλωσε έκπληκτος:

«Δεν έχω να πω τίποτα για το περιστατικό. Ήταν κάτι που με ξάφνιασε, όπως ξάφνιασε και όλους τους παρευρισκόμενους στο γήπεδο».



Πέντε συλλήψεις στα Τέμπη

Την ίδια ώρα, πάντως, η Αστυνομία συνέχιζε τις έρευνες για το περιστατικό και προχώρησε τελικά σε πέντε συλλήψεις λίγο πριν τα Τέμπη. Οι συλληφθέντες φέρονται να συμπεριλαμβάνονταν σε ομάδα οπαδών που κάθονταν πίσω απ’ τον πάγκο της Α.Ε. Ποντίων και κατά τη διάρκεια του πρώτου μέρους καταφέρονταν υβριστικά εναντίον του Καλόπουλου.

Οι συγκεκριμένοι παρουσιάζονται να αποχώρησαν από ‘κει κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας -με τις Αρχές να εκτιμούν πως ήταν εκείνοι που εισέβαλαν έπειτα στο γήπεδο. Σύμφωνα με όσα διαρρέονται, δε, μετά την απώθησή τους, προσπάθησαν να διαφύγουν με αυτοκίνητα, πριν συλληφθούν τελικά στα διόδια του Πυργετού.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου