ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Φέργκιουσον: «Απλά καταπληκτικοί»

Φέργκιουσον: «Απλά καταπληκτικοί»

22/12/2011
Φέργκιουσον: «Απλά καταπληκτικοί»
Ένα από τα καλύτερά της παιχνίδια, σύμφωνα με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, έκανε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην έδρα της Φούλαμ σαρώνοντάς την με σκορ 5-0. Οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν απειλήθηκαν σε κανένα σημείο του ματς, ενώ είχαν για άλλη μία φορά φέτος να ξεπεράσουν ένα σκόπελο τραυματισμών που προέκυψαν.

Λίγο πριν το ματς τραυματίστηκε ο Φέρντιναντ. Στα πρώτα λεπτά του αγώνα τραυματίστηκε ο Τζόουνς με τον Γιανγκ να περνά στη θέση του και να τραυματίζεται και αυτός με τον Παρκ να τον αντικαθιστά. Οι πρωταθλητές Αγγλίας πάντως δεν έδειξαν να επηρεάζονται και συνέχιζαν να αποδίδουν εξαιρετικά σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης:

«Κάναμε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια μας φέτος. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε φανταστικό ποδόσφαιρο. Δεν είναι εύκολη έδρα. Τα τελευταία τρία χρόνια πήραμε έναν βαθμό από τους εννιά που θα μπορούσαμε και αυτό τα λέει όλα. Αυτή τη φορά όμως ήμασταν καταπληκτικοί και συνεχίσαμε από τα υψηλά στάνταρ που πιάσαμε στο ματς με την ΚΠΡ. Όλα αυτά και ενώ προέκυψαν νέοι τραυματισμοί και αγωνίστηκαν αρκετοί σε άλλες θέσεις», τόνισε χαρακτηριστικά ο Σκωτσέζος τεχνικός.
www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου