ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Τόρες: «Δεν ξέρουν γιατί έφυγα»

Τόρες: «Δεν ξέρουν γιατί έφυγα»

22/12/2011
Τόρες: «Δεν ξέρουν γιατί έφυγα»
Το βάρος στη διοίκηση της Λίβερπουλ και τις ψεύτικες υποσχέσεις της, έριξε ο Φερνάντο Τόρες για τη μεταγραφή του στην Τσέλσι. Ο Ισπανός επιθετικός στη συνέχεια απόρησε για το λόγο που τον μισεί ο κόσμος των «κόκκινων», δηλώνοντας απογοητευμένος από τη στάση τους.

Τον Ιανουάριο του 2011 έγινε η μεταγραφή που δεν συγχώρεσαν ποτέ οι οπαδοί της Λίβερπουλ. Το αγαπημένο παιδί της εξέδρας ζήτησε από τη διοίκηση να αποχωρήσει και να πάρει μεταγραφή στην Τσέλσι, κάτι που έγινε έναντι 50 εκ λιρών. Το ίδιο βράδυ οι φίλοι των «κόκκινων» μαζεύτηκαν στους δρόμους και έκαιγαν τις φανέλες με το «9», με τον Τόρες να το έχει πάρει κατάκαρδα και να τονίζει ότι κανείς δεν ξέρει την αλήθεια που τον οδήγησε σε αυτή την απόφαση:

«Οι φίλοι της Λίβερπουλ δεν γνωρίζουν για ποιον λόγο πραγματικά πήγα στην Τσέλσι. Δεν γνωρίζουν ούτε τη μισή αλήθεια. Δεν ξέρουν τι άνθρωποι είναι υπεύθυνοι στο σύλλογο. Έχουν μία εντελώς διαφορετική εικόνα για το χαρακτήρα τους. έδωσαν υποσχέσεις που δεν κράτησαν ποτέ και αποχώρησα επειδή αντιλήφθηκα ότι δεν είχα χρόνο να γίνω μέρος ενός πλάνου που θέλει χρόνια ακόμη για να υλοποιηθεί. Δεν έχω τίποτα απέναντι στους οπαδούς της Λίβερπουλ. Απογοητεύτηκα και δεν κατανοώ γιατί με μισούν».
www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου