ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011

Μειώνονται οι συλλήψεις στα αγγλικά γήπεδα

Μειώνονται οι συλλήψεις στα αγγλικά γήπεδα

23/12/2011
Μειώνονται οι συλλήψεις στα αγγλικά γήπεδα
Σημαντική μείωση παρουσιάζει, στη Βρετανία, ο αριθμός των συλλήψεων, που σχετίζονται με το χώρο του ποδοσφαίρου. Το 9% αγγίζει η πτώση της παραβατικότητας με τις Αρχές να δηλώνουν ικανοποιημένες, χωρίς, ωστόσο, να εφησυχάζουν.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στο φως του Υπουργείο Εσωτερικών, οι συλλήψεις που έγιναν μέσα στο 2011 στα αγγλικά και ουαλικά γήπεδα έφτασαν τις 3.089, την ώρα που ο αντίστοιχος αριθμός την περασμένη χρονιά ήταν 3.3391.

«Είναι μια μεγάλη επιτυχία και φαίνεται η πρόοδος που έχει γίνει, τόσο σε διεθνές επίπεδο, όσο και στο εσωτερικό», τονίζουν αξιωματούχοι του Υπουργείου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτός ο αριθμός είναι ο μικρότερος από τη σεζόν 1984-1985, ενώ αναλογεί σε μια σύλληψη ανά αγώνα. Ταυτόχρονα, στο 70% των αναμετρήσεων δεν παρατηρήθηκε το παραμικρό επεισόδιο που να προκαλέσει την επέμβαση της αστυνομίας και των αντρών ασφαλείας. Το Υπουργείο Εσωτερικών της Αγγλίας έκανε ειδική αναφορά και στη διαδικασία συμμόρφωσης και σωφρονισμού, αφού το 92% των φιλάθλων που έχουν συλληφθεί, από το 2000 και μετά, δεν έχουν προκαλέσει έκτοτε κανένα πρόβλημα.
www.england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου