ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011

«Παιχνίδι» με Βιεϊρίνια και ο Αργεντινός

«Παιχνίδι» με Βιεϊρίνια και ο Αργεντινός

24/12/2011 Δεδομένη θεωρείται η επιθυμία του Ολυμπιακού να αποκτήσει τον Αντελίνο Βιεϊρίνια, εφόσον ο ΠΑΟΚ θελήσει να πουλήσει τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό. Την ίδια ώρα, φήμες στην Αργεντινή αναφέρουν ότι οι Πειραιώτες «κοιτάζουν» την περίπτωση του Αουγκούστο Φερνάντες. Τι σκέφτονται οι πρωταθλητές Ελλάδας για τη θέση του τερματοφύλακα.

Η υπόθεση του Βιεϊρίνια

Έντονη φημολογία έχει αναπτυχθεί στη Θεσσαλονίκη και αφορά τον Αντελίνο Βιεϊρίνια. Συγκεκριμένα, στη συμπρωτεύουσα υποστηρίζουν ότι ο Ολυμπιακός έχει κινηθεί ήδη για την απόκτηση του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού του ΠΑΟΚ. Ωστόσο, στην «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ δεν επιβεβαίωναν τα συγκεκριμένα σενάρια.

Στον «Δικέφαλο του Βορρά» ψάχνονται για ρευστό, όμως ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό αν προτίθενται να πουλήσουν τον 25χρονο παίκτη. Αν οι «ασπρόμαυροι» παρουσιαστούν θετικό στο ενδεχόμενο να παραχωρήσουν τον Βιεϊρίνια σε μία ανταγωνιστική ομάδα του ελληνικού πρωταθλήματος, τότε θεωρείται σίγουρο ότι οι Πειραιώτες θα κάνουν τη δική τους κίνηση.

Προτάθηκε ο Αργεντινός

Ενδιαφέρουσα χαρακτηρίζεται η περίπτωση του Αουγκούστο Φερνάντες, ο οποίος προτάθηκε στον Ολυμπιακό. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός αγωνίζεται ως δεξί εξτρέμ στη Βελέζ Σάρσφιλντ και μοιάζει ιδανική η περίπτωσή του, όμως οι Πειραιώτες – σύμφωνα με τον «Γαύρο» - φέρονται να προτιμούν να αποκτήσουν κάποιον ποδοσφαιριστή με τη μορφή δανεισμού για να αποφύγουν τις πιθανότητες αποτυχίας (όπως είχε συμβεί με τον Ντιόγο).

Ο 25χρονος παίκτης είχε κληθεί στα δύο φιλικά ματς που είχε δώσει η εθνική Αργεντινής και τη φετινή σεζόν έχει παίξει σε 30 ματς (2273 λεπτά συμμετοχής), έχοντας 6 γκολ και 4 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. Το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2013 και η περίπτωσή του θεωρείται «τσουχτερή», ενώ τον παρακολουθεί και η Γιουβέντους.

Τι γίνεται με τον τερματοφύλακα

Στον Ολυμπιακό παρουσιάζονται ικανοποιημένοι από την παρουσία του Μπάλας Μέγιερι, ο οποίος βούτηξε στα βαθιά και έδειξε ότι έχει τις ικανότητες να σταθεί κάτω από τα δοκάρια μιας μεγάλης ομάδας. Παρόλα αυτά, οι Πειραιώτες θεωρούν ότι δεν μπορούν να μείνουν μόνο με τον 21χρονο τερματοφύλακα και βρίσκονται στην αναζήτηση ενός καλού μπακ-απ ή ενός γκολκίπερ πρώτης γραμμής.

Ψηλά στη σχετική λίστα παραμένουν τα ονόματα του Κάρλος Καμενί, του Ντούσαν Κούτσιακ, του Μιχάλη Σηφάκη και εκείνο του Αντρέας Ίζακσον. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει ζητήσει ο υποψήφιος πορτιέρο να μην είναι περίπου 28 ετών και να ξέρει μπάλα, επειδή η άμυνα της ομάδας πιέζει αρκετά ψηλά και ο τερματοφύλακας θα λειτουργεί ως… λίμπερο.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου