Ο Βλάσης ο Τσάκας (κατά το ο Μπάμπης ο Τεννές) χτύπησε και πάλι... Αφού πρώτα είχε υποσχεθεί ότι "δεν ξαναμιλάω...", είπε να ασχοληθεί με το γράψιμο. Γι' αυτό δεν είχε υποσχεθεί, όλα κι όλα...

Βγήκε λοιπόν ο... εκπρόσωπος των Αράβων (όλων ανεξαιρέτως) και απάντησε με ανακοίνωση στον Ολυμπιακό, ο οποίος το βράδυ της Τετάρτης έβαλε κάθε κατεργάρη στον πάγκο του με όσα έγραψε για τα τραγελαφικά στην υπόθεση της επίθεσης στον διαιτητή, Δημήτρη Καλόπουλο.

Ο άνθρωπος έχει ξεπεράσει την γραφικότητα και η Φολέγανδρος δεν είναι τίποτα μπροστά του. Δεν θα αναφέρουμε τίποτα στα όσα έγραψε και θα αφήσουμε όλους εσάς να διαβάσετε.

Το ωραιότερο είναι η διευκρίνιση της ιδιότητάς του στο φινάλε της επιστολής...


Αναλυτικά η ανακοίνωση:
"Έκπληξη-Πρόκληση-Αγανάκτηση: μόνο αυτά μπορεί να νιώσει κάποιος με τη χθεσινή ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Η υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο.
Τιμητές (!!!;;;) αυτοί που έστησαν με τη βοήθεια των προφυλακισμένων-υιοθετημένων παιδιών τους το μεγαλύτερο σκάνδαλο στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Αυτοί που "δίδαξαν" ήθος πέρυσι στο Καραϊσκάκη και κομπάζοντας το δήλωναν, ήρθαν τώρα να ξεχρεώσουν γραμμάτια στους συγκατηγορούμενούς τους, προσφέροντας ασπίδα προστασίας, ικανοποιώντας έτσι και την επιθυμία του Μπέου. Να τους χαιρόμαστε!!!
Το προχθεσινό γεγονός είναι χωρίς καμία επιφύλαξη καταδικαστέο από κάθε σκεπτόμενο άνθρωπο. Όταν, όμως, σπέρνεις ανέμους, δυστυχώς, θερίζεις θύελλες.
Ευχόμαστε στην διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός το πνεύμα των ημερών των Χριστουγέννων να βοηθήσει στην απλή κατανόηση των πεπραγμένων τους.
Βλάσης Τσάκας
Εκ μέρους των υποψήφιων επενδυτών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός".

www.thrylos.gr/