ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Αναχώρησε για Γαλλία δίχως Σπανούλη

Αναχώρησε για Γαλλία δίχως Σπανούλη

Η ομάδα του Ολυμπιακού αναχώρησε για Γαλλία, καθώς την Πέμπτη (22/12) θα αντιμετωπίσει την Νανσί (21:00), αλλά ο Σπανούλης έμεινε στην Αθήνα καθώς υπέστη διάστρεμμα. Στόχος η 1η θέση.
Το πρωί (09:00) της Τετάρτης (21/12) αναχώρησε για την Γαλλία η αποστολή της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού, έχοντας ως πρώτο σταθμό το Παρίσι. Αφού φτάσουν εκεί οι Πειραιώτες στη συνέχεια θα ταξιδέψουν με προορισμό την πόλη της Λορένης, βορειοανατολικά της χώρας, μέρος στο οποίο εδρεύει η Νανσί, την οποία και θα αντιμετωπίσουν οι Πειραιώτες το βράδυ (21:00, NET) της Πέμπτης (22/12), στην αυλαία της πρώτης φάσης της Euroleague.
Στην Γαλλία, βέβαια, δεν ταξίδεψε μαζί με την ομάδα ο Βασίλης Σπανούλης, καθώς ο αρχηγός στην βραδινή προπόνηση της Τρίτης (20/12) στο ΣΕΦ τραυματίστηκε.

Συγκεκριμένα, υπέστη διάστρεμμα στον αριστερό αστράγαλο και αμέσως κατευθύνθηκε στο νοσοκομείο για εξετάσεις, των οποίων τα αποτελέσματα θα γίνουν γνωστά την Τετάρτη (21/12).

Το γεγονός αυτό είναι "πλήγμα" για τους ερυθρόλευκους, καθώς δεν θα έχουν στην διάθεση τους τον ηγέτη και καλύτερο τους παίκτη. Αυτή είναι η δεύτερη βασική απουσία για τους Πειραιώτες, καθώς, ως γνωστών, εκτός δράσης είναι και ο εγχειρισμένος Λάζαρος Παπαδόπουλος, ο οποίος επίσης έμεινε στην Αθήνα.

Ο στόχος, πάντως, δεν αλλάζει για τους παίκτες του Ντούσαν Ίβκοβιτς. Σκοπός τους παραμένει το "διπλό" στη Γαλλία επί της Νανσί, ώστε σε συνδυασμό με ήττα της Φενέρμπαχτσε στην Ιταλία από την Καντού, να "καπαρώσουν" την πολύτιμη πρώτη θέση στον όμιλο, ενόψει TOP-16, φάση στην οποία έχουν, ήδη, προκριθεί οι ερυθρόλευκοι.

Ο Σέρβος τεχνικός πήρε μαζί του στην Γαλλία τους εξής: Χάινς, Λούκας, Άντιτς, Χάουαρντ, Κέσελ, Πελεκάνο, Γκετσεβίτσιους, Γλυνιαδάκη, Πρίντεζη, Παπανικολάου, Μάντζαρη και Σλούκα. Όσον αφορά τους παίκτες που άφησε εκτός αποστολής, πέρα από τους τραυματίες Σπανούλη και Παπαδόπουλο, παρέμειναν στην Αθήνα, επίσης, οι Κατσίβελης και Βασιλόπουλος.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου