ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Ούτε κουβέντα!

Ούτε κουβέντα!

22/12/2011
Να είχαμε να λέγαμε. Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έβγαλε ανακοίνωση για να δικαιολογήσει την ύπαρξή της, αλλά σε αυτή… δεν είπε κουβέντα για την πραγματική αιτία του προβλήματος. Δηλαδή στην ουσία της γηπεδικής βίας που ενθαρρύνεται από στάσεις και… αποστάσεις των αρμόδιων φορέων και φυσικά και κάποιων συλλόγων.
 
Όπως λοιπόν ανέφεραν κύκλοι των πρωταθλητών, η ανακοίνωση όπου εξέδωσαν το βράδυ της Τετάρτης οι πειραιώτες είχε ως στόχο να καυτηριάσει δύο θέματα. Το 1ο ήταν η τακτική και μάλιστα συστηματική της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, η οποία δίνει λαβή σε κουκουλοφόρους κρετίνους να μπουκάρουν στα γήπεδα, μία κίνηση που ο φίλαθλος κόσμος ακόμα περιμένει να καταδικαστεί (και θα περιμένει θα προσθέσουμε εμείς…). Είναι πασιφανές, ότι στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός δε θέλουν να καταλάβουν ότι οι τακτικές αυτές θέτουν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές και μάλλον, ακόμα και με τη σημερινή άρνηση της καταδίκης του συμβάντος της Κατερίνης εκ μέρους τους, δείχνουν ότι δεν έχουν καμιά διάθεση να μιλήσουν για την ταμπακιέρα!

Και στο λιμάνι υποστήριζαν ότι «αυτό λοιπόν το ποδόσφαιρο και τις αποκρουστικές τακτικές που το πλήττουν ανεπανόρθωτα δείχνουν να ανέχονται και να υποκινούν στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός». 

Το 2ο θέμα που ήθελε να καυτηριάσει η ΠΑΕ Ολυμπιακός ήταν η προκλητική αναλγησία των αρμοδίων φορέων για τα όσα συμβαίνουν τα τελευταία 24ωρα στο δύσμοιρο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Γερουλάνος, Μπιτσαξής, Παπουτσής, Πιλάβιος και Super League δεν αντέδρασαν και ούτε αντιδρούν για τα αίσχη της Κατερίνης, δε δείχνουν να συγκινούνται για τον μεγάλο κίνδυνο της σωματικής ακεραιότητας ενός ανθρώπου και βέβαια, εάν οι πρωταγωνιστές ήταν…άλλοι, τότε θα είχαμε έκτακτες εκπομπές και θα είχε γυρίσει ο κόσμος ανάποδα. 

Εύλογα λοιπόν δημιουργείται το ερώτημα. Μήπως οι στάσεις αυτές έχουν άλλο σκοπό; Δηλαδή να παίρνουν μαθήματα οι υποψήφιοι μιμητές τους και να συνεχίζουν την εγκληματική δράση τους. Το βέβαιο είναι, πρόσθεταν πάντα οι κύκλοι της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ότι η ανεύθυνη στάση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και των αρμόδιων φορέων πλήττει συνεχώς το Ελληνικό ποδόσφαιρο στα μάτια του φίλαθλου κόσμου!
 
 www.thrylos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου