ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

H κριτική των παικτών

H κριτική των παικτών

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού από το RedPlanet.gr, στην εκτός έδρας νίκη των ερυθρολεύκων με σκορ 3-1 επί του Πιερικού στην Κατερίνη. Στους "16" του Κυπέλλου Ελλάδας προκρίθηκαν οι Πειραιώτες. Κορυφαίος της αναμέτρησης ο Γέστε, το... βιολί του ο σκόρερ δύο τερμάτων, Πάντελιτς.
Την πρόκριση του στους "16" του Κυπέλλου Ελλάδας εξασφάλισε ο Ολυμπιακός μετά τη νίκη με σκορ 3-1 επί του Πιερικού στην Κατερίνη. Οι ερυθρόλευκοι άνοιξαν το σκορ με εύστοχο πέναλτι (σε ανατροπή του Μόνχε) του Πάντελιτς στο 30', ισοφαρίστηκαν στο 36' από κεφαλιά του Ελευθεριάδη, αλλά με το δεύτερο τέρμα του Σέρβου στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου και άλλο ένα από τον Αμπντούν στο 70' (ύστερα από εκπληκτική ασίστ του Γέστε) κατάφεραν να επιβληθούν των αντιπάλων τους.

Δασκαλάκης: Στην πρώτη του εμφάνιση με τα ερυθρόλευκα, ο Σήφης δεν ικανοποίησε. Παρουσιάστηκε αρκετά ασταθής, έχοντας ωστόσο την (ορθή) δικαιολογία της απουσίας αγωνιστικών λεπτών τους τελευταίους μήνες. Στο γκολ του Ελευθεριάδη δεν ευθύνεται, αλλά θα ήταν 100% υπαίτιος αν ο Γέστε δεν απομάκρυνε τη μπάλα πάνω στην γραμμή στο 55', καθώς η έξοδος του Σήφη στο κόρνερ των γηπεδούχων ήταν εντελώς λανθασμένη.

Μοδέστο: Ούτε κρύο, ούτε ζέστη για τον Κορσικανό. Έπαιξε όσο χρειαζόταν. Κάλυψε με επιτυχία την θέση του αμυντικά, ενώ επιθετικά δεν ήταν και πολύ ορεξάτος. Καλές γιορτές Φρανσουά!

Μαρκάνο: Έμεινε 36 λεπτά στο ματς και αντικαταστάθηκε από τον Ποτουρίδη. Σημασία δεν έχει πως έπαιξε, αλλά να μην έχει κάτι σοβαρό. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγω για κάκωση ποδοκνημικής αλλά η εικόνα του Ισπανού να φεύγει υποβασταζόμενος από το γήπεδο, δεν είναι ενθαρρυντική...

Αβραάμ: Ατυχώς για τους επιθετικούς του Πιερικού, ο Παπαδόπουλος πήρε στα σοβαρά το ματς και τους κατάπιε. Αυτά. Καλή ξεκούραση Αβραάμ.

Παπάζογλου: Ανεβαίνει παιχνίδι με παιχνίδι ο Τάσος. Έχει τσαγανό και είναι μαχητής. Εφόσον συνεχίσει να δουλεύει, μπορεί να τα καταφέρει στον Ολυμπιακό.
 
Ορμπάιθ: Το σημαντικότερο είναι πως μετά από καιρό έβγαλε 90λεπτο και έδειξε να είναι απολύτως καλά. Ο γνωστός Πάμπλο, με σωστές τοποθετήσεις και ηρεμία στο παιχνίδι του, χωρίς πάντως να ζοριστεί.

Ιμπαγάσα: Άλλος ένας ερυθρόλευκος που επανεμφανίστηκε μετά από τραυματισμό. Ήταν ορεξάτος ο "Κάνιο" και μοίρασε σωστά τη μπάλα στα χαφ. Αντικαταστάθηκε στο 46' από τον Τοροσίδη, πιθανότατα για να προστατευτεί από τον άθλιο αγωνιστικό χώρο.

Αμπντούν: Ζητείται ελπίς για τον Αλγερινό. Ευχής έργον να πάρει τα πάνω του από το γκολ που πέτυχε στο 70' και "έσωσε" την, κατά τα άλλα, ανούσια εμφάνιση του. Μακάρι με το νέο χρόνο να δούμε και έναν άλλο Τζαμέλ...

Μόνχε: Ο Μόνχε είναι ο τύπος του παίκτη που είτε βρίσκεται σε καλή , είτε σε κακή ημέρα, τα δίνει όλα στο γήπεδο. Κόντρα στον Πιερικό δεν εντυπωσίασε αλλά ήταν ουσιαστικός. Κέρδισε το πέναλτι στο 29' (το εκτέλεσε ο Μάρκο και άνοιξε το σκορ), ενώ στο 45+1' από την όμορφη ατομική του προσπάθεια και την πάσα στον Πάντελιτς προήλθε και το δεύτερο γκολ του Θρύλου. Τίμιος Βισέντε!
 
Γέστε: Εξετάζοντας καθαρά την ποδοσφαιρική πλευρά του πράγματος, καταλαβαίνεις το πόσο παιχταράς είναι ο Φραν από τον... ερωτικό σχεδόν τρόπο που αγγίζει την "στρογγυλή θεά". Ο Γέστε, έστω και στην δική του ταχύτητα, ξεχώριζε σαν τη μύγα μες το γάλα στον βούρκο του σταδίου της Κατερίνης. Πραγματικός αρτίστας της μπάλας ο Βάσκος, ήταν ο κορυφαίος του Ολυμπιακού στην αναμέτρηση. Η πάσα του στο γκολ του Αμπντούν, είναι η πεμπτουσία του ποδοσφαίρου.
 
Πάντελιτς: Τα ίδια Παντελιτσάκι μου, τα ίδια Πάντελιτς μου. Ο Σέρβος πέτυχε ακόμη δύο γκολ, φτάνοντας τα 11 συνολικά στη σεζόν. Άψογη εκτέλεση πέναλτι, εξαιρετικό χτύπημα της μπάλας με το εξωτερικό του ποδιού στο δεύτερο τέρμα. Τι κριτική να κάνουμε, μια ματιά στη στατιστική του τα λέει όλα...

Ποτουρίδης: Πήρε τη θέση του τραυματία Μαρκάνο στο 36' και είχε θετική παρουσία. Αγωνίζεται πλέον με αέρα ο Γιάννης και στο μέλλον μπορεί να βρει μια μόνιμη θέση στο ρόστερ της ομάδας εφόσον βελτιώσει τις αδυναμίες του.

Τοροσίδης: Μπήκε στο ματς αντί του Ιμπαγάσα με το ξεκίνημα της επανάληψης και αγωνίστηκε στην φυσική του θέση. Έκανε τα άκρως απαραίτητα, χωρίς να αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα αμυντικά, ενώ ανέβηκε κάμποσες φορές στα δεξιά της επίθεσης.

Φουστέρ: Πήρε απλά την συμμετοχή, αντικαθιστώντας τον Γέστε στο 88'.


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου