ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

Ο Ολυμπιακός χρειάζεται τον 6ο παίκτη του στο ΣΕΦ...ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ !!!!

Ο Ολυμπιακός χρειάζεται τον 6ο παίκτη του στο ΣΕΦ...ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ !!!!

18/1/2012
Ξεκινά σημερα (Τετάρτη 18/01 21:45) η μάχη του Τοπ-16 της Ευρωλίγκα, με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται στο ΣΕΦ την εξαιρετική ΤΣΣΚΑ Μόσχας, κόντρα στην οποία θα προσπαθήσει να κάνει την υπέρβαση και να πάρει τη νίκη, υπολογίζοντας στη βοήθεια του κόσμου του που μπορεί να κάνει τη διαφορά στο φαληρικό στάδιο.
ΣΕΦ
Αναμφίβολα το έργο του Ολυμπιακού αύριο Τετάρτη (21:45) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας θα είναι πολύ δύσκολο, αφού η ΤΣΣΚΑ θεωρείται φέτος (και όχι άδικα) το φαβορί για την κατάκτηση της Ευρωλίγκα.
Η ομάδα μας έχει ενισχυθεί με δύο έμπειρους Αμερικάνους, τον σέντερ Τζόι Ντόρσεϊ και τον γκαρντ Έισι Λο, οι οποίοι πήραν τη θέση των Ματ Χάουαρντ και Κεϊλίν Λούκας αντίστοιχα στην Ευρωλίγκα, οι οποίοι απογοήτευσαν με την ως τώρα απόδοσή τους, ιδιαίτερα ο πρώτος.
Εκτός όμως από την ενίσχυση σε έμψυχο δυναμικό ο Ολυμπιακός αύριο χρειάζεται το κάτι παραπάνω για να μπορέσει να μπει με το δεξί στη φάση του Τοπ-16, και αυτό μπορεί να του το δώσει ο πύρινός του κόσμος. Αν οι «ερυθρόλευκοι» οπαδοί γεμίσουν αύριο το ΣΕΦ και υποστηρίξουν την ομάδα κατάλληλα, δηλαδή συμμετέχοντας ενεργά στο παιχνίδι με τις έντονες αποδοκιμασίες τους σε κάθε επίθεση της ΤΣΣΚΑ, τότε όλα είναι πιθανά. Σίγουρα οι φίλαθλοι δεν παίζουν μπάσκετ, αλλά έχουμε δει πως η δύναμη της έδρας μπορεί να επηρεάσει αποτελέσματα (αν οι αντίπαλοι δεν παίζουν 8άδα).
ΟΛΟΙ ΣΕΦ λοιπόν σημερα να βοηθήσουμε τον Ολυμπιακό μας να φτάσει σε μια σπουδαία νίκη, που αν συμβεί θα συζητηθεί σίγουρα σε όλη την Ευρώπη, αφού η ΤΣΣΚΑ θεωρείται φέτος ανίκητη. Ας δείξουμε στην παρέα του Κιριλένκο ότι εδώ είναι Πειραιάς!

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου