ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

SUPER LEAGUE-16η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ-ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟΝ....

 SUPER LEAGUE-16η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ-ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟΝ....
8/1/2012


Οι αγώνες του Ολυμπιακού στην έδρα της Δόξα Δράμας και του Παναθηναϊκού με την Κέρκυρα στο ΟΑΚΑ ξεχωρίζουν από το δεύτερο μέρος της 16ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Η βαθμολογική διαφορά ανάμεσα στους δύο «αιωνίους» είναι στους 6 βαθμούς, αν και η ομάδα του Φερέιρα έχει δύο παιχνίδια λιγότερα από εκείνη του Βαλβέρδε.

Εκτός από τα παραπάνω ματς, υπάρχουν τρεις ακόμα ενδιαφέρουσες – για διαφορετικούς λόγους – αναμετρήσεις: SKODA Ξάνθη-ΠΑΟΚ, Ατρόμητος-ΟΦΗ και Άρης-ΠΑΣ Γιάννινα.

16η αγωνιστικη μερος δευτερο...

SKODA Ξάνθη-ΠΑΟΚ (15:00, NET)

SKODA Ξάνθη και ΠΑΟΚ κοντράρονται στα «Πηγάδια», με στόχο οι μεν να τουμπάρουν τον «Δικέφαλο» στην βαθμολογία και οι δε να αποσπαστούν από τους Ακρίτες στην κατάταξη της Σούπερ Λίγκας. Πως σκέφτονται να παρατάξουν τις ομάδες τους Ουζουνίδης και Μπόλονι.
Ατρόμητος-ΟΦΗ (15:00, Novasports 2)

Την επαφή με την πρώτη πεντάδα του βαθμολογικού πίνακα θέλουν να διατηρήσουν Ατρόμητος και ΟΦΗ. Στην πρώτη αγωνιστική του δεύτερου γύρου, Περιστεριώτες και Κρητικοί θα… μονομαχήσουν για να πάρουν τη νίκη και τους τρεις βαθμούς που θα τους οδηγήσουν ακόμη πιο ψηλά στην βαθμολογία.

Άρης-ΠΑΣ Γιάννινα (15:00, Novasports 3)

Μονόδρομο αποτελεί για τον Άρη η νίκη στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Στην μετά-Πρόμπιερζ εποχή, αφού ο Πολωνός αποτελεί παρελθόν, αισιοδοξούν να ξεκινήσουν την βαθμολογική αντεπίθεσή τους απέναντι στους ελλιπείς Ηπειρώτες.
Παναθηναϊκός-Κέρκυρα (17:15, Novasports 1)

Χρόνος για… κλάματα από τις πολλές απουσίες δεν υπάρχει στον Παναθηναϊκό, που η μόνη του σκέψη είναι να πάρει το τρίποντο απέναντι στην Κέρκυρα. Εννιά «πράσινοι» σίγουροι για την ενδεκάδα, μάχη για τις άλλες δύο θέσεις. Στην αντίπερα όχθη, οι Φαίακες θα παραταχθούν με αμυντικούς προσανατολισμούς, με στόχο τις αντεπιθέσεις θέλοντας να δώσουν συνέχεια στις καλές εμφανίσεις τους εμφανίσεις και στους ενδεχομένως και τους βαθμούς…
 
Δόξα Δράμας-Ολυμπιακός (19:30, Novasports 1)

Μετά από τη νίκη επί του Ατρόμητου ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στη Δράμα για να αντιμετωπίσει την Δόξα. Στόχος του Ερνέστο Βαλβέρδε και των παικτών του είναι να πετύχουν την έβδομη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα, αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει να κάμψουν την αντίσταση της ομάδας του Μάκη Κατσαβάκη. Η ισοπαλία με την ΑΕΚ, βέβαια, έχει ανεβάσει την ψυχολογία των γηπεδούχων που σε κάθε περίπτωση αναζητούν κάτι πιο αξιοπρεπές από το 6-0 του αγώνα στο Καραϊσκάκη.
 
Τα αποτελέσματα του Σαββάτου

Αστέρας Τρίπολης-Παναιτωλικός 1-0

Την… ομορφιά της νίκης θυμήθηκε για μία ακόμη φορά στο γήπεδό του ο Αστέρας. Η ομάδα της Τρίπολης διατήρησε το εντός έδρας αήττητο ύστερα από 16 αγωνιστικές, επικρατώντας του Παναιτωλικού με σκορ 1-0. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε ο Χρήστος Πιπίνης στο 34’ -με τη συμβολή του Σρέντιαν Μπλάζιτς- ωστόσο αποδείχθηκε αρκετό για τους Αρκάδες, ώστε να πάρουν το «τρίποντο» και να φτάσουν στους 15 βαθμούς.

Εργοτέλης-Πανιωνίος 1-0

Χάρη σε χτύπημα πέναλτι α λα Πανένκα από τον Σέρχιο Λεάλ στο 15’, ο Εργοτέλης νίκησε με σκορ 1-0 τον Πανιώνιο στο Παγκρήτιο, για την 16η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα για τους Κρητικούς, που είχαν και δοκάρι με τον Κατσικοκέρη στο 39’. Θετικές εντυπώσεις από το νέο… αίμα των «κυανέρυθρων», προφανώς, όμως χρειάζεται περισσότερη προσπάθεια στην συνέχεια.

Λεβαδειακός-ΑΕΚ 0-2

Του Άη-Γιαννιού είναι σήμερα, τον… Άη-Δημήτρη γιόρτασε η ΑΕΚ! Με τον Δημήτρη Σιαλμά να ξεμπουκώνει για τα καλά και τον Δημήτρη Κωνσταντόπουλο να την κρατά όρθια όταν χρειάστηκε, η «Ένωση» πέρασε με 2-0 απ’ τη Λιβαδειά.


Το πρόγραμμα της επόμενης (17ης) αγωνιστικής

Σάββατο, 14 Ιανουαρίου

ΑΕΚ – Skoda Ξάνθη
ΟΦΗ – Δόξα Δράμας
Ολυμπιακός – Λεβαδειακός

Κυριακή, 15 Ιανουαρίου

Ατρόμητος – Άρης
Κέρκυρα – Αστέρας Τρίπολης
ΠΑΟΚ – Εργοτέλης
Πανιώνιος – Παναιτωλικός
ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου