Στον ελληνικό Τύπο μίλησε ο Ιβάν Μαρκάνο και φανέρωσε την πολύ μεγάλη χαρά του για τη νίκη επί της Ρούμπιν Καζάν και την πρόκριση του Ολυμπιακού στις 16 καλύτερες ομάδες του Europa League.

Ο Ισπανός αμυντικός του Θρύλου τόνισε αρχικά: «Νομίζω ότι αντιμετωπίσαμε σωστά το παιχνίδι. Το γκολ μας έδωσε αυτό που θέλαμε και πιστεύω ότι αντεπεξήλθαμε πολύ καλά».

Εν συνεχεία, σχολίασε: «Θέλω να αφιερώσω τη νίκη και την πρόκριση στους οπαδούς μας που δημιούργησαν μια εξαιρετική ατμόσφαιρα και σε όλη την ομάδα γενικότερα γιατί πιστεύω ότι μετά τον αποκλεισμό από το Champions League πληγωθήκαμε έτσι όπως ήρθε με τα γκολ της Μαρσέιγ στο τέλος. Όλος ο Ολυμπιακός γενικότερα άξιζε αυτή τη νίκη».
Όσο για το ποιο ήταν το κλειδί, είπε «Το ότι διαχειριστήκαμε πολύ καλά με το αποτέλεσμα. Με το 1-0 που κάναμε ηρεμήσαμε και μην ξεχνάμε ότι είχαμε έναν σπουδαίο τερματοφύλακα που έπιασε τα πάντα».

Τέλος μίλησε και για την Μέταλιστ:
«Φαίνεται πως είναι πολύ καλή ομάδα η Μέταλιστ. Η Ρεντ Μπουλ Σάλτσμπουργκ δεν είναι άσχημη και την κέρδισαν δύο φορές, με 4-0 και 4-1. Είναι καλοί. Έχουν αρκετούς λατινοαμερικάνους. Θα δούμε.
Πού μπορούμε να φτάσουμε στην Ευρώπη; Πρέπει να το βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι, γύρο με γύρο. Να μην σκεφτόμαστε πιο μακριά. Τώρα έχουμε τη Μέταλιστ και αν κερδίσουμε θα δούμε τον επόμενο αντίπαλο».

www.thrylos.gr/