ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Ούτε προπόνηση με Μαρκόπουλο


Ούτε προπόνηση με Μαρκόπουλο 

25/2/2012 


Σε ένα απόγευμα που οι κοπέλες του Θρύλου δεν πρόλαβαν καν να ιδρώσουν τις  φανέλες τους, ο Ολυμπιακός έκανε το 4 στα 4 στην τελική φάση επικρατώντας με απίστευτη ευκολία του Μαρκόπουλου με 3-0 σετ.
ΟΣΦΠ-ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΤα κορίτσια του Σωτήρχου ξεκίνησαν δυνατά το πρώτο σετ και ξέφυγαν από την αρχή με συνεχόμενα αυξανόμενη διαφορά που στο πρώτο τεχνικό τάιμ άουτ είχε φτάσει ήδη στο +4. Στο 10-5 ο Λυκούδης πήρε τάιμ άουτ, αλλά δεν άλλαξαν και πολλά πράγματα. Η καλή απόδοση των «ερυθρολεύκων» συνεχίστηκε και η διαφορά έφτασε στο δεύτερο τεχνικό τάιμ άουτ στους 7 πόντους. Οι φιλοξενούμενες έδειχναν να τα έχουν χαμένα και υπέπιπταν σε πολλά λάθη, με αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός να πάρει με μεγάλη ευκολία το σετ με 25-13.
Στο δεύτερο σετ τα κορίτσια του Μαρκόπουλου έδειχνα σαν να είναι σε ομάδα κορασίδων. Συνεχόμενα λάθη και αδυναμία να βγάλουν οποιαδήποτε άμυνα. Στο πρώτο τεχνικό τάιμ άουτ οι φιλοξενούμενες δεν είχαν πάρει καν τον πρώτο τους πόντο. Με τη Νοσέκοβα στο σερβίς ο Θρύλος έφτασε μέχρι το 10-0, για να κάνει το πρώτο του λάθος και να δώσει πόντο στο Μαρκόπουλο. Στο δεύτερο τεχνικό τάιμ άουτ η διαφορά είχε εκτοξευθεί στο +14 και το μόνο που έμενε για το 2-0 σετ ήταν να δούμε το σκορ. Αυτό ήταν 25-5, ένα σκορ που δύσκολα βλέπουμε στην πρώτη κατηγορία του πρωταθλήματος.
Το τρίτο σετ ήταν και το πιο ενδιαφέρον γιατί το Μαρκόπουλο αποφάσισε να παίξει λίγο βόλεϊ. Το προβάδισμα άλλαξε αρκετές φορές χέρια το πρώτο τεχνικό τάιμ άουτ, στο οποίο έφτασε πρώτος ο Ολυμπιακός με ένα πόντο διαφορά. Από εκείνη τη στιγμή και μετά το προβάδισμα δε χάθηκε ξανά για τις κοπέλες του Σωτήρχου, αλλά οι φιλοξενούμενες το πάλευαν όσο μπορούσαν να κρατηθούν κοντά στο σκορ. Μέχρι το δεύτερο τεχνικό τάιμ άουτ η διαφορά ήταν μόνο 2 πόντους, αλλά  μετά την επιστροφή των ομάδων στο τάραφλεξ ο Ολυμπιακός ξέφυγε παρά τα τάιμ άουτ του Λυκούδη. Χαρακτηριστικό είναι ότι μετά το τεχνικό τάιμ άουτ το Μαρκόπουλο πήρε μόλις 2 πόντους, ενώ ο Ολυμπιακός 9. Τελικό σκορ 25-16.
Τα σετ: 25-13, 25-5, 25-16.
Ολυμπιακός (Σωτήρχος): Νοσέκοβα 13, Κοσμά 7, Γιακουμή 7, Σίμανιτς 6, Καβαθά 5, Χριστοδούλου 4, Μουρατίδη 2, Μπουζουνιεράκη λ. υποδ. 50%, Δηλαβέρη λ./ Νικολακοπούλου, Κοκκινάκη.
Μαρκόπουλο (Λυκούδης): Τσίμα 10, Πέθο 6, Ζήση 4, Τσαπραλή 2, Γεωργιάδου 1, Λίγγου, Κωνσταντώνη, Κονόμη λ. υποδ. 55%/ Δικαιούλια, Πολυδώρου.

www.olympiacos24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου