ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Η λύση στο πράσινο δράμα! (video)

Η λύση στο πράσινο δράμα! (video) 

22/2/2012  

Που είναι το δάνειο ρε παιδιά; Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο διορισμένος πρόεδρος των απέναντι, εθεάθη προχθές στην συνεδρίαση του Γιουρογκρουπ στις Βρυξέλλες.

imagesΠροσπάθησε λέει να δει από κοντά Μέρκελ και Σαρκοζί, μήπως μπορέσει και πάρει και αυτός κανένα δανειάκι. Κάποιοι γέλασαν μαζί του, άλλοι τον έδειχναν με το χέρι και η πλειοψηφία έλεγε.. «Τι δάνειο, αφού εσείς έχετε τους Άραβες, μας το ο Τσάκας»!
Και όπως καταλαβαίνει κανείς το γλέντι συνεχίζεται, Την Κυριακή θα καεί και ο πράσινος καρνάβαλος, αφού φέτος είναι ο Βασιλιάς. Στην ΟΥΕΦΑ έχουν φτιάξει και τον πράσινο χαρταετό, που θα τον… «κουρέψουν» αφού βλέπουν ότι αυτοί εκεί δεν την παλεύουν και χρωστάνε σε όποιον μιλάει αλλά και δεν μιλάει ελληνικά.
Ο Τσάκας από την μεριά του συνεχίζει τα ίδια έχοντας εμφανίσει μέχρι στιγμής δέκα διαφορετικούς Αλ Σαούντ. Τα δε πράσινα και μπουκωμένα ΜΜΕ, ψάχνουν λέει να δουν ποιος είναι ο τελευταίος που εμφανίστηκε. Μήπως παιδιά έχει την μεγαλύτερη αλυσίδα… περιπτέρων την Σαουδική Αραβία;
Επειδή όμως το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει ανάγκη από κομπάρσους τύπου Παναθηναϊκού (ε ναι εμείς ποιους θα γλεντάμε μετά) και δεν θέλουμε να συμμεριστούμε τον Θανάση, που έλεγε ότι στα μέσα Μαρτίου ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΙ, βρήκαμε την λύση.
Μάλιστα είναι πολύ παλιά και την δίνει ο αξέχαστος Δημήτρης Χορν, στην μεγάλη ταινία «Μια ζωή την έχουμε». Να λοιπόν που θα βρεθούν τα χρήματα για την σωτηρία του Ευρωπαίου, μην το ψάχνεται και πολύ παιδιά!
Δείτε και το σχετικό βίντεο


www.olympiacos24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου