ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Ο Ολυμπιακός δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος»

Ο Ολυμπιακός δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος» 24/2/2012

Ο προπονητής της Μέταλιστ, Μίρον Μάρκεβιτς, μίλησε για τον Ολυμπιακό και είπε ότι δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος για την ομάδα του.

Ο κόουτς της ουκρανικής ομάδας τόνισε ότι έχει αλλάξει αρκετά το ρόστερ των πρωταθλητών Ελλάδας από την τελευταία τους αναμέτρηση, όταν και επικράτησαν με 1-0 την περίοδο 2008-09.

«Θα θέλαμε να κάνουμε ένα δώρο στους οπαδούς μας όπως σήμερα. Μπορώ να πω με σιγουριά πως θα προσπαθήσουμε να παίξουμε εξίσου καλά. Με τον Ολυμπιακό έχουμε ξαναπαίξει… θα δούμε τι θα γίνει. Τόσο ο Ολυμπιακός όσο και η Ρουμπίν παίζουν συνεχώς στο Champions League. Όμως η Ρουμπίν αποκλείστηκε. Ο Ολυμπιακός δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος», ανέφερε αρχικά ο 61χρονος τεχνικός και μετά μίλησε για την αναμέτρηση της 8ης Μαρτίου:

«Εχουν μείνει ελάχιστοι παίκτες στην ομάδα που ήταν και το 2008. Η ομάδα έχει αλλάξει σημαντικά. Θα τη μελετήσουμε σε βάθος και θα προετοιμαστούμε κατάλληλα», ήταν η απάντησή του.

Καταλήγοντας, ο Μάρκεβιτς μίλησε για την ενδεκάδα που χρησιμοποίησε στον επαναληπτικό με την Σάλτσμπουργκ: «Ο Τορσιλιέρι (δεν έπαιξε) είχε δύο κάρτες. Ο Φινίνιο (επίσης δεν έπαιξε) ήταν άρρωστος, ο Εντμάρ(κι αυτός έμεινε στον πάγκο) είχε δύο κάρτες. Ο Κριστάλδο και ο Τάισονεπίσης είχαν κάρτες αλλά τους βάλαμε να παίξουν. Οι Μπερεζόβτσουκ, Πσενίντσκιχ και Τόρες που παίξανε στις θέσεις τους ήταν καλοί και είχαμε σταθερή τετράδα στην άμυνα. Το παιχνίδι μας έμεινε στο ίδιο επίπεδο».

www.thrylos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου