ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Ένα χρόνο με αναστολή ο Παναθηναϊκός


 

Ένα χρόνο με αναστολή ο Παναθηναϊκός 

23/2/2012

Μέχρι τις 31 Μαρτίου θα πρέπει να έχει τακτοποιήσει ο Παναθηναϊκός τις οικονομικές εκκρεμότητές του απέναντι στους ποδοσφαιριστές της ομάδας, εάν θέλει να πάρει μέρος στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης χρονιάς. Το «τριφύλλι» πήρε παράταση ζωής από την UEFA, τιμωρήθηκε με αποκλεισμό ενός έτους ενώ του επιβλήθηκε πρόστιμο 75.000 ευρώ. Η ποινή έχει ανασταλτικό χαρακτήρα και θα ενεργοποιηθεί εάν μέχρι τέλος Μαρτίου δεν έχουν βρεθεί τα 8 εκατομμυρια ευρώ που απαιτούνται.

Η «πράσινη» αντιπροσωπεία με επικεφαλής τον πρόεδρο της ομάδας, Δημήτρη Γόντικα, βρέθηκε στην Ελβετία και απολογήθηκε χωρίς όμως να έχει κάτι χειροπιαστό στα χέρια του σχετικά με τον τρόπο κάλυψης των οφειλών που υπάρχουν για το διάστημα μέχρι 31/12/2011.

Με τα σημερινά δεδομένα ο Γόντικας πρέπει μέχρι τις 20 Μαρτίου να έχει βρει 8 εκατ. ευρώ, για να προλάβει να πληρώσει τους παίκτες, να τους εξοφλήσει και να πάει με τα παραστατικά στην ΟΥΕΦΑ στο τέλος Μαρτίου και να πάρει την πρώτη άδεια για την Ευρώπη.

Αν αυτό δεν συμβεί, τότε στο τέλος Μαρτίου ο Παναθηναϊκός θα τιμωρηθεί με αποκλεισμό από την Ευρώπη για ένα χρόνο, ενώ το πρόστιμο θα διπλασιαστεί και θα φτάσει στις 150.000 ευρώ!

Είναι πλέον ολοφάνερο πως η κατάσταση είναι οριακή στο σύλλογο. Ο χρόνος κυλά αμείλικτα και απαιτείται άμεσα να ληφθούν αποφάσεις από τους μετόχους της ομάδας. Τα ψέματα τελείωσαν για όλους και εκείνοι που ενδιαφέρονται πραγματικά για το μέλλον του «τριφυλλιού» έχουν στη διάθεσή τους κάτι παραπάνω από ένα μήνα για να το δείξουν έμπρακτα.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου