ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

«Είμαστε καλύτεροι»

«Είμαστε καλύτεροι» 

22/2/2012

Ο Πάμπλο Ορμπάιθ τόνισε ότι ο Ολυμπιακός σέβεται τη Ρούμπιν, αλλά είναι καλύτερη ομάδα και θα πάρει την πρόκριση για τους «16» του Europa League. Ο Βάσκος μέσος εκπροσώπησε τους «ερυθρόλευκους» στη συνέντευξη Τύπου και δήλωσε: «Όχι, σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να είμαστε ήρεμοι. Πρέπει να βγούμε στο γήπεδο και να κερδίσουμε. Απέναντί μας θα έχουμε έναν αντίπαλο που θα θέλει οπωσδήποτε τη νίκη, οπότε είναι αναγκασμένος να μας πιέσει πολύ».

Για το ποια σημεία πιστεύει πως θα είναι τα κλειδιά του ματς, συμπλήρωσε: «Δεν ξέρω πως θα είναι αύριο το παιχνίδι, ξέρω πως θα είμαστε δυνατοί, με γρήγορο παιχνίδι και ξέρω ότι είμαστε καλύτεροι από τη Ρουμπίν σε όλα τα επιμέρους σημεία. Σεβόμαστε πολύ τον αντίπαλο. Όμως από την στιγμή που παίζουμε στην έδρα μας πιστεύουμε πως είμαστε το φαβορί και θέλουμε να βάλουμε τον δικό μας ρυθμό στο παιχνίδι».

Για να αν σκέφτονται οι παίκτες μόνο το αυριανό ματς ή και τη συνέχεια στο Europa League: «Σε αυτό το σημείο όλα τα παιχνίδια τα αντιμετωπίζουμε σαν τελικούς, δεν σκεφτόμαστε το μέλλον, Έτσι και με τη Ρουμπίνν σκεφτόμαστε μόνο αυτό το παιχνίδι».

Για το πόσο θα βοηθήσει ο κόσμος: «Πιστεύω πως ένα από τα κλειδιά του αγώνα θα είναι ο γρήγορος ρυθμός. Θέλουμε ματς με μεγάλη ταχύτητα και θα μας βοηθήσει σε αυτό ο κόσμος. Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα που μπορεί να παίζει γρήγορα και σε εκείνο θα μας βοηθήσουν οι φίλαθλοί μας»

Για την κατάσταση που βρίσκεται ο Ολυμπιακός αφού κατάφερε να πάρει τη νίκη στο «Λουζνίκι»:
«Ο Ολυμπιακός έχει αποδείξει το υψηλό του επίπεδο, έχει κάνει καλά παιχνίδια στην Ευρώπη, στη Μόσχα κάναμε ένα καλό παιχνίδι αλλά δε θα έχει καμία αξία αν δεν πάρουμε την πρόκριση αύριο. Δεν έχει καμία σημασία να βλέπουμε άλλα πράγματα και να κοιτάμε τι κάνουν άλλες ομάδες. Στην Μόσχα κάναμε ένα καλό παιχνίδι όμως δεν θα έχει αξία εάν δεν πάρουμε αύριο την πρόκριση».

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στη δεύτερη θέση του Ελληνικού πρωταθλήματος, έχετε δυνάμεις για να συνεχίσετε και στις δύο διοργανώσεις;
«Πιστεύω πως ναι. Είμαστε δυνατή ομάδα και μπορούμε να προχωρήσουμε και στην Ευρώπη και να πάμε καλά στην Ελλάδα. Έχουμε δυνάμεις να συνεχίσουμε και στις 3 διοργανώσεις, όμως όπως είπα και πριν βλέπουμε όλα τα ματς σαν τελικούς, ένα - ένα. Πιστεύω πως ο Ολυμπιακός είναι προετοιμασμένος να συνεχίσει και στις 3 διοργανώσεις που έχει», απάντησε ο Ορμπάιθ.
 
www.thrylos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου