ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Περιμένουν αντίδραση

Περιμένουν αντίδραση 

24/2/2012

Περιμένουν αντίδραση 
Στους μετόχους της ΑΕΚ βρίσκεται το μπαλάκι για την κατάσταση της ομάδας, ύστερα από την ποινή ενός έτους με αναστολή από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις που επέβαλε η UEFA. Η Ένωση κέρδισε χρόνο, όμως χρειάζεται οι ιδιοκτήτες της να αναλάβουν άμεσα τις ευθύνες του και να βάλουν χρήματα.

Ο Νίκος Νοτιάς παραμένει άφαντος, χωρίς να έχει επικοινωνήσει με κάποιον από τους ανθρώπους της διοίκησης και να εκφράσει τις σκέψεις του για το μέλλον του «Δικεφάλου». Ο Χιώτης εφοπλιστής καλείται να βάλει ένα αρκετά σημαντικό ποσό στην ομάδα για να μπορέσει να ξεπεράσει το πρόβλημά της. Ωστόσο, παραμένει άγνωστο ποια θα είναι η αντίδρασή του στο ενδεχόμενο που «ενεργοποιηθούν» οι υπόλοιποι μέτοχοι της ΑΕΚ.

Την ίδια ώρα, παρατηρείται κινητικότητα από την πλευρά του Πόλυ Χατζηιωάννου. Σύμφωνα με πληροφορίες του NovaΣΠΟΡ FM 94.6, ο γνωστός εφοπλιστής ετοιμάζεται να βοηθήσει άμεσα και σκοπεύει να βάλει… ζεστό χρήμα στην ΠΑΕ.

Η ΑΕΚ εξασφάλισε από την UEFA απλά παράταση και όχι τη σωτηρία της. Αυτή μπορεί να έρθει μόνο με «ζεστό» χρήμα και ο Νοτιάς καλείται να συνδράμει αποφασιστικά. Εν τω μεταξύ, με την επιστροφή του Ανδρέα Δημητρέλου από την Ελβετία σηματοδοτούνται αλλαγές στη δομή της διοίκησης και ιδιαίτερα στα υψηλά κλιμάκια της ΠΑΕ.

Όπως έχει γίνει γνωστό στο νέο Δ.Σ. της Ένωσης θέση αντιπροέδρου θα αναλάβει ο Χάρης Οικονομόπουλος και αναβαθμισμένος, επίσης ως αντιπρόεδρος, θα είναι και ο Γιώργος Γρυσμπολάκης.

Από την πλευρά του, ο Δημητρέλος σκέφτεται να πραγματοποιήσει άμεσα, σήμερα κιόλας, έκτακτο Δ.Σ. για να γίνουν οι αλλαγές (θα πρέπει να εγκριθούν και από τη Γ.Σ.), αλλά και για να υπάρξει η τυπική, μα απαραίτητη έγκριση για το δάνειο των 2 εκατ. ευρώ.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου