ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

CHAMPIONS LEAGUE-αποτελεσματα-γκολ (videos)

CHAMPIONS LEAGUE-αποτελεσματα-γκολ (videos)

22/2/2012

CSKA Moscow – Real Madrid 1-1

Δευτερόλεπτα πριν το τελικό σφύριγμα στο Luzhniki της Μόσχας η Real Madrid κρατούσε τη νίκη κόντρα στην CSKA, στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για τη φάση των «16″ του Champions League.
Στην εκπνοή, όμως, οι Ρώσοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 1-1 με τον Wernbloom και να δώσουν ένα σχετικό ενδιαφέρον στη ρεβάνς, όπου φυσικά και πάλι οι Ισπανοί θα έχουν τον πρώτο λόγο, αφενός χάρη στο εκτός έδρας γκολ που σημείωσε στο 28′ ο Christiano Ronaldo και αφετέρου στη διαφορά δυναμικότητας που χωρίζει τις δύο ομάδες.
cska real madrid 1-1 ronaldo videoΠλήγμα για τη Real, πάντως, είναι ο τραυματισμός του Benzema που υπέστη μυικό τραυματισμό στο δεξιό προσαγωγό.
Γκολ: Wernbloom 90+3′ – Ronaldo 28′
Οι συνθέσεις:
CSKA: Chepchugov, V. Berezutski, Ignasevich, A. Berezutski, Schennikov, Wernbloom, Aldonin (Honda 68’), Dzagoev, Tosic (Necid 82’), Doumbia, Musa (Oliseh 64’)
Real Madrid: Casillas, Sergio Ramos, Pepe, Arbeloa, Fabio Coentrao, Xabi Alonso, Ozil (Albiol 85’), Khedira, Jose Callejon (Kaka 75’), Ronaldo, Benzema (Higuain 16’)
Δείτε το video με τα γκολ και τα highlights του αγώνα CSKA Moskow – Real Madrid 1-1

Napoli – Chelsea 3-1


napoli chelsea 3-1 videoΜεγάλος αγώνας έγινε στο κατάμεστο από 54.000 οπαδούς San Paolo, όπου η Napoli έκανε την απόλυτη ανατροπή νικώντας την Chelsea με 3-1 και παράλληλα πραγματοποίησε ένα σημαντικό βήμα για την πρόκρισή της στους προημιτελικούς του Champions League.
Η Napoli είχε εξαρχής την υπεροχή, όμως οι Άγγλοι κατάφεραν να σκοράρουν στην πρώτη τους ευκαιρία με τον Mata στο 27′. Η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε στο 39′ με τον Lavezzi και στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Cavani έκανε το 2-1.
Η Napoli δεν αρκέστηκε σε αυτό το σκορ κυνήγησε το γκολ και στο 65′ ο Lavezzi διαμόρφωσε το τελικό 3-1, που δίνει στην ιταλική ομάδα πολλές ελπίδες πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς του Stamfford Bridge
Γκολ: Lavezzi 39′, 65′, Cavani 45+2′ – Mata 27′
Οι συνθέσεις:
Napoli: De Sanctis, Campagnaro, Cannavaro, Aronica, Maggio, Gargano, Inler, Zuniga, Hamsik (Pandev 82′), Lavezzi (Djemaili 74′) , Cavani
Chelsea: Cech, Ivanovic, Cahill, David, Luiz,, Bosingwa (A. Cole 11′), Ramires, Raul Meireles (Essien 70′), Malouda (Lampard 70′), Sturridge, Drogba, Mata
Δείτε το video με τα γκολ και τα highlights του αγώνα Napoli – Chelsea 3-1 

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου