ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Καλύφθηκαν οι θέσεις Α.Μ.Ε.Α. για τον αγώνα με τη Ρουμπίν Καζάν

Καλύφθηκαν οι θέσεις Α.Μ.Ε.Α. για τον αγώνα με τη Ρουμπίν Καζάν

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε επίσημα πως οι θέσεις των ΑΜΕΑ για την αναμέτρηση με την Ρουμπίν Καζάν καλύφθηκαν και παρακαλεί όσοι δεν έχουν δικαίωμα εισόδου στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" να μην προσέλθουν στο γήπεδο, προκειμένου να αποφευχθεί η ταλαιπωρία τους καθώς δεν υπάρχει η δυνατότητα εξυπηρέτησής τους.
Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός προκειμένου να ενημερώσει πως οι θέσεις των Ατόμων Με Ειδικές Ανάγκες για την αναμέτρηση (23/2, 22:05) με την Ρουμπίν Καζάν καλύφθηκαν.
Η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ:

"H Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, για τον αγώνα των "32" του UEFA Europa League απέναντι στην Ρουμπίν Καζάν, που θα διεξαχθεί στο γήπεδο "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ" την Πέμπτη 23/2/2012 και ώρα 22:05, ενημερώνει τους φίλους της ομάδας που είναι Α.Μ.Ε.Α. για τα εξής:

Στο πλαίσιο της καλύτερης εξυπηρέτησης των Ατόμων Με Ειδικές Ανάγκες (Α.Μ.Ε.Α.), οι θέσεις που βρίσκονται πλησίον των εισόδων Α1 και Α2, και  έχει προβλεφθεί να εξυπηρετούν 40 άτομα με τους συνοδούς τους, τα οποία αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα και χρησιμοποιούν για το λόγο αυτό ειδικά αμαξίδια. Οι θέσεις αυτές έχουν ήδη καλυφθεί, αφού οι φίλαθλοι – Α.Μ.Ε.Α έδειξαν ανταπόκριση και επικοινώνησαν τηλεφωνικά για να δηλώσουν την επιθυμία τους να παρακολουθήσουν τον αγώνα.

Οι φίλαθλοι – Α.Μ.Ε.Α, που δεν πρόλαβαν να επικοινωνήσουν στον αποκλειστικό για αυτούς τηλεφωνικό αριθμό             210-4800909      , παρακαλούνται να μην προσέλθουν στο γήπεδο, προκειμένου να αποφευχθεί η ταλαιπωρία τους, καθώς δεν υπάρχει η δυνατότητα εξυπηρέτησής τους".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου