ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

«Καμία συμφωνία για Σπανούλη» O ALEX WEB RADIO/TV ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ....

«Καμία συμφωνία για Σπανούλη» 

24/2/2012

«Καμία συμφωνία για Σπανούλη»
Απάντηση σε όσα υποστήριξε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος στο περιθώριο της κλήρωσης διαιτητών και στη σύσκεψη για τα μέτρα του τελικού Κυπέλλου μπάσκετ δίνει η ΚΑΕ Ολυμπιακός μέσω κύκλων. Οι «ερυθρόλευκοι» τονίζουν πως ουδέποτε υπήρξε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό για την περίπτωση του Βασίλη Σπανούλη. Άμεση απάντηση των «πρασίνων».

Για τον Σπανούλη:
Οι «ερυθρόλευκοι» υποστηρίζουν πως ουδέποτε υπήρξε σχετική συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων, ούτε φυσικά δέσμευση του Γιώργου Σκινδήλια πως ο Ολυμπιακός δεν θα «χτυπούσε» τον παίκτη. «Με ποιο αντάλλαγμα να κάναμε κάτι τέτοιο;» αναρωτιούνται οι Πειραιώτες, υπενθυμίζοντας πως η συμφωνία με τον καλαθοσφαιριστή ανακοινώθηκε στο ημίχρονο του τελικού του Μουντιάλ, αφού με τον παίκτη είχαν συμφωνήσει λίγο νωρίτερα. Επομένως, σύμφωνα με τον Ολυμπιακό, δεν υπήρχε καμία συμφωνία στις 12 και αναίρεση στις 3, όπως υποστηρίζει ο Θανάσης Γιαννακόπουλος.


Για τη μείωση στο μπάτζετ των δύο ομάδων:
Από τον Ολυμπιακό παραπέμπουν στα ρόστερ των «αιωνίων» τονίζοντας πως η διαφορά σε χρηματιστηριακή αξία ξεπερνά τα 10 εκατομμύρια ευρώ, κάτι που σύμφωνα με τους «ερυθρόλευκους» αποδεικνύει πως δεν υπήρξε καμία συμφωνία. «Αφού δεν μιλούσαμε...», συμπληρώνουν.

Για τα τηλεοπτικά της Ευρωλίγκας:
Σύμφωνα με τους Πειραιώτες υπήρξε πράγματι συνάντηση και συμφωνία των δύο πλευρών στο «Πεντελικόν» όπου χαράκτηκε κοινό μέτωπο, αλλά συμπληρώνουν πως αργότερα και συγκεκριμένα τον Σεπτέμβριο, σε νέο ραντεβού που έλαβε χώρα στο «Χίλτον» και έμεινε μυστική, οι δύο ομάδες συμφώνησαν με την διοργανώτρια αρχή για τα έσοδα από τα τηλεοπτικά. Στην συνάντηση αυτή ήταν παρόντες οι Μπερτομέου, Π. Αγγελόπουλος, Π. Γιαννακόπουλος, Χρήστος Σταυρόπουλος, Γιώργος Σκινδήλιας και Μάνος Παπαδόπουλος.

Τέλος, για τα εισιτήρια του περσινού τελικού:
Ο Ολυμπιακός υποστηρίζει πως για πρώτη φορά υπήρξε ταυτοποίηση από την Αστυνομία και αναφέρουν πως οι «πράσινοι» δεν θα έπρεπε να θίγουν καν το θέμα, καθώς από τον Ολυμπιακό κόπηκαν λόγω ποινικού μητρώου τριάντα άτομα και από τον Παναθηναϊκό ενενήντα.

 www.sport-fm.gr/


O ALEX WEB RADIO/TV ΛΕΕΙ...
ΑΜΑ ΤΟΝ ΗΘΕΛΕΣ ΘΑΝΑΣΑΚΗΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ  ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΟΥΛΑΓΕΣ...ΤΑ ΖΕΣΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΤΑ ΤΣΕΠΩΣΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΓΡΑΦΕΣ ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΦΥΛΑΔΑ ΣΟΥ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΛΕΞΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ...ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΣ ΓΙΑ...ΦΟΥΣΤΕΣ...ΑΝΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΤΙΣ ΖΑΡΝΤΙΕΡΕΣ ΘΑΝΑΣΑΚΗ...ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΔΕΛΦΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΓΙΝΑΜΕ ΜΑΛΛΙΑ ΚΟΥΒΑΡΙΑ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου