ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Μπίσοβετς: "Μπορεί να προκριθεί η Ρουμπίν"

Μπίσοβετς: "Μπορεί να προκριθεί η Ρουμπίν"

Ο Ανατόλι Μπίσοβετς σε δηλώσεις του τόνισε πως η Ρουμπίν Καζάν μπορεί να ανατρέψει την κατάσταση και να πάρει την πρόκριση στον επαναληπτικό του "Γεώργιος Καραϊσκάκης" κόντρα στον Ολυμπιακό.
Ο Ολυμπιακός έχει το προβάδισμα για την πρόκριση στους "16" του Europa League έναντι της Ρουμπίν Καζάν μετά τη νίκη με σκορ 1-0 στην πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων στο "Λουζνίκι" της Μόσχας.
Ωστόσο ενόψει του επαναληπτικού (Πέμπτη 23/2, 22:05) στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", ο Ανατόλι Μπίσοβετς σε δηλώσεις εξέφρασε την αισιοδοξία του πως η ρωσική ομάδα μπορεί να ανατρέψει την κατάσταση και να πάρει την πρόκριση εις βάρος του Ολυμπιακού, προτρέποντας παράλληλα τον Κουρμπάν Μπερντίεβ και τους παίκτες του να έχουν στο μυαλό τους μόνο τη νίκη.

"Η Ρουμπίν χρειάζεται τη νίκη και πρέπει μόνο αυτή να σκέφτονται ο Μπερντίεβ και οι παίκτες του.

Κι άλλες φορές η Ρουμπίν έχει φέρει άσχημα αποτελέσματα, αλλά είναι μια ομάδα που έχει δείξει τη δύναμη να αντεπεξέρχεται. Αυτό που με ανησυχεί είναι ότι δεν έδειξε να λειτουργεί καλά στην επίθεση.

Ο Ολυμπιακός είναι μια έμπειρη ομάδα, παίζει στην έδρα της, αλλά νομίζω ότι η Ρούμπιν μπορεί να ανατρέψει την κατάσταση και να προκριθεί", επεσήμανε χαρακτηριστικά ο Μπίσοβετς.

www.redplanet.gr/p

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου