ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Τέσσερις «ερυθρόλευκοι» κινδυνεύουν

Τέσσερις «ερυθρόλευκοι» κινδυνεύουν 

 24/2/2012 

ΜΙΡΑΛΑΣ-ΤΖΕΜΠΟΥΡ-ΦΟΥΣΤΕΡΟ Σουηδός ρέφερι του χθεσινού αγώνα του Θρύλου, δεν φάνηκε ιδιαίτερα φειδωλός στις κίτρινες κάρτες προς τους «ερυθρόλευκους», με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν άλλοι τρεις εκτός του Μιραλάς.
Στον επαναληπτικό της Πέμπτης μπορεί ο Ολυμπιακός να πήρε μια σπουδαία πρόκριση με το σπαθί του, αλλά ο συμπατριώτης του Όλοφ Μέλμπεργκ και διαιτητής του αγώνα, Στέφαν Γιοχάνενσον, εξάντλησε σε δύο περιπτώσεις την αυστηρότητά του, δείχνοντας πολύ έυκολα κίτρινη κάρτα σε «ερυθρόλευκους».
Συγκεκριμένα οι Όλοφ Μέλμπεργκ, Ράφικ Τζεμπούρ και Νταβίντ Φουστέρ «κιτρινίστηκαν» από τον Σουηδό ρέφερι (ιδιαίτερα οι δύο πρώτοι ανεξήγητα), και έφτασαν έτσι στις δύο κάρτες έκαστος στο Γιουρόπα Λιγκ. Ο τέταρτος της παρέας είναι ο Κέβιν Μιραλάς, που είχε ήδη δύο κάρτες, και έτσι στο πρώτο ματς με τη Μέταλιστ στο Χάρκοβο θα πρέπει και οι τέσσερις να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, αν δε θέλουν να χάσουν τον επαναληπτικό του «Καραϊσκάκης».
Κάτι τέτοιο, ειδικά για την εμπροσθοφυλακή των Πειραιωτών, θα είναι πολύ κρίσιμο, σε συνδυασμό πάντα και με τον τραυματισμό του Μάρκο Πάντελιτς…

www.olympiacos24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου