ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Τραβάει το σκοινί ο Μπιτσαξής! (ΝΕΑ ΔΗΛΩΣΗ-ΠΡΟΚΛΗΣΗ!)

Τραβάει το σκοινί ο Μπιτσαξής! (ΝΕΑ ΔΗΛΩΣΗ-ΠΡΟΚΛΗΣΗ!) 

22/2/2012  

Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού «χτύπησε» ξανά και με νέα του δήλωση, στην οποία φανερώνει την πεντακάθαρη πρόθεση του να παρέμβει αυθαίρετα, με τακτικές που θυμίζουν καθεστώτα τύπου Κανταφικής Λιβύης και τη Ρουμανία την εποχή του Νικολάε Τσαουσάσκου, στο αυτοδιοίκητο του Ελληνικού ποδοσφαίρου!

ΜΠΙΤΣΑΞΗΣΣχετικά μάλιστα με τη σημερινή απόφαση της Γενικής Συνέλευσης της Super League, για την τροποποίηση του καταστατικού της και την απόφαση αφαίρεσης του Άρθρου 5 περί ΕΕΑ, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Πάνος Μπιτσαξής έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Οι νόμοι του ελληνικού κράτους ισχύουν, αδιακρίτως, για όλους, όσοι βρίσκονται στην ελληνική επικράτεια.
Η ισχύς των νόμων δεν εξαρτάται από καταστατικά σωματείων και συνεταιρισμών.
Η συμμόρφωση προς τους νόμους αποτελεί υποχρέωση κάθε πολίτη».
Η «πονηριά» της δήλωσης Μπιτσαξής έγκειται στο γεγονός ότι προσπαθεί με μια γενίκευση να δικαιολογήσει την ΩΜΗ και ΑΥΘΑΙΡΕΤΗ παρέμβαση της πολιτείας στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Κανείς δεν αμφισβητεί την οριζόντια εφαρμογή των νόμων στην Ελλάδα. Αυτό όμως απέχει κατά πολύ από τον ετσιθελισμό των κρατούντων, όταν πρόκειται να ελέγχουν ασύστολα το ποδόσφαιρο, όταν ορισμένη για τον έλεγχο αυτού είναι η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.
Ας σταματήσει επιτέλους αυτή η αυθαίρετη παρέμβαση της πολιτείας μέσω των απανταχού Γερουλάνων και Μπιτσαξίδων στο Ελληνικό ποδόσφαιρο! Οι ελληνικές ομάδες δε μπορούν να κινδυνεύουν ανά πάσα ώρα και στιγμή με αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις επειδή κάποιοι στη κυβέρνηση πράττουν παράλογα και ΥΠΟΠΤΑ!
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ με τον καταστροφικό τους ρόλο!

www.olympiacos24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου