ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Ολυμπιακός-Ρουμπιν Κ.: Δώδεκα κάμερες στο Καραϊσκάκη...

Ολυμπιακός-Ρουμπιν Κ.: Δώδεκα κάμερες στο Καραϊσκάκη... 

22/2/2012

Στον ρυθμό των ρεβάνς, ΠΑΟΚ-Ουντινέζε και Ολυμπιακού-Ρούμπιν Κ., για τους «32» του Europa League κινούνται στον ΑΝΤ1 που σε σύσκεψη, η οποία έγινε το μεσημέρι ξεκαθάρισαν όλες οι λεπτομέρειες. Στην Τούμπα, η μεγάλη αναμέτρηση θα καλυφθεί με έντεκα κάμερες και στο Καραϊσκάκης με δώδεκα.

Η ενημέρωση απ' τον ΑΝΤ1:
«ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΑΧΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΗ ΦΑΣΗ ΤΩΝ “16”

19:40 PRE GAME

20:00 ΠΑΟΚ - ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ

22:05 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ

00:05 EUROPA LEAGUE LIVE ΜΕ ΤΟΝ ΙΑΚΩΒΟ ΦΙΛΙΠΠΟΥΣΗ

Στις 23 Φεβρουαρίου έρχεται στον ΑΝΤ1 βραδιά Europa League. Με όλη τη δράση των αγώνων και τη ρεβάνς της φάσης των "32" με ιδιαίτερο ελληνικό ενδιαφέρον.

Στις 19:40 το Pre Game μας βάζει στο κλίμα των αγώνων του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού και μας παρουσιάζει τις καλύτερες φάσεις του αγώνα ανάμεσα στη Manchester City και την Πόρτο.

Ακολουθεί στις 20:00 ζωντανά από την Τούμπα, η προσπάθεια του ΠΑΟΚ να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ιταλικής Ουντινέζε, μετά το 0-0 στο Φρίουλι, πάντα με τη ζεστή συμπαράσταση του κόσμου του.


Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας
Ρεπορτάζ: Γιώργος Μπούζος


Αμέσως μετά στις 22:05, μην χάσετε από το Καραϊσκάκη την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Ρούμπιν Καζάν. Μετά τη μεγάλη νίκη των ερυθρόλευκων με 1- 0 στη Μόσχα, ο Ολυμπιακός θέλει να σφραγίσει το εισιτήριο της πρόκρισης στους “16” του θεσμού. Δείτε λεπτό προς λεπτό όλη την εξέλιξη του αγώνα.

Περιγραφή: Μιχάλης Τσώχος
Ρεπορτάζ: Νίκος Δελαγραμμάτικας

Στο «Europa League Live» με τον Ιάκωβο Φιλιππούση, στις 00:05, παρακολουθήστε ζωντανά το ρεπορτάζ από το Γεώργιος Καραϊσκάκης. Καλεσμένοι στο ειδικά διαμορφωμένο στούντιο του γηπέδου, μεταφέρουν τις εντυπώσεις τους για το αποτέλεσμα, ενώ όλοι οι πρωταγωνιστές, παίκτες και προπονητές αναλύουν το παιχνίδι.

Ακόμη, όλο το "τρίτο ημίχρονο" από την Τούμπα, με δηλώσεις και εκτεταμένα στιγμιότυπα από τους αγώνες-ρεβάνς των πιθανών αντιπάλων του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ στον επόμενο γύρο. Όπως πάντα, όλα τα γκολ της βραδιάς, με την παρουσία των ομάδων του Μάντσεστερ, Γιουνάιτεντ και Σίτυ, της Βαλένθια, της Ατλέτικο Μαδρίτης και ποιοι συνθέτουν τα ζευγάρια στη φάση των "16"».

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου