ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

«Θα μείνει ο Βαλβέρδε»

«Θα μείνει ο Βαλβέρδε» 

25/2/2012

«Θα μείνει ο Βαλβέρδε» 
Στην Ισπανία βρίσκεται από χθες ο Ερνέστο Βαλβέρδε και έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία για τις ομάδες που φέρονται να συνεργαστούν μαζί του.

Εκτός από την Μπαρτσελόνα και τη Σεβίλλη, υπάρχουν δημοσιεύματα για την Αθλέτικ Μπιλμπάο και την Ατλέτικο Μαδρίτης!

Οι… μετοχές του Ισπανού προπονητή έχουν ανέβει κατακόρυφα από την πορεία που έχει ο Ολυμπιακός τη φετινή σεζόν στην Ευρώπη.

Την ίδια ώρα στην «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ δεν δείχνουν να ανησυχούν από τα όσα γράφονται στην Ιβηρική Χερσόνησο και εμφανίζονται σίγουροι ότι ο 48χρονος προπονητής θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

«Σχεδιάζει και μιλάει σαν να είναι προπονητής και του χρόνου», λένε οι ιθύνοντες του συλλόγου και προσθέτουν: «Προγραμματίζει τη νέα σεζόν, λες και θα είναι ο ίδιος προπονητής του Ολυμπιακού. Από θέματα προετοιμασίας μέχρι θέματα δανεικών ποδοσφαιριστών».

Μέχρι στιγμής ο Βαλβέρδε ή ο μάνατζέρ του δεν έχουν ξεκαθαρίσει τις προθέσεις τις προθέσεις τους, αφού όπως είναι γνωστό η τελική συζήτηση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη θα γίνει στο τέλος της σεζόν.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού έχουν σήμερα και αύριο ρεπό. Αυτό σημαίνει ότι θα επιστρέψουν το απόγευμα της Δευτέρα στις προπονήσεις και θα ξεκινήσουν την προετοιμασία για το κυριακάτικο (04/03) παιχνίδι με τον ΟΦΗ στην Κρήτη. Οι περισσότεροι από τους παίκτες δεν έχασαν την ευκαιρία και έφυγαν εκτός Αθηνών.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου