ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Είδε Φερνάντες και Καντέρος!

Είδε Φερνάντες και Καντέρος! 

28/3/2012

Δύο από τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους του Ολυμπιακού παρακολούθησε δια ζώσης ο Δημήτρης Μπαρμπαλιάς στην Αργεντινή όπου βρίσκεται το τελευταίο διάστημα. Οπως αναφέρει ο «Πρωταθλητής», επικαλούμενος πηγές από τη χώρα του «τανγκό»,  πρόκειται για τους Αουγκούστο Φερνάντεζ και Έκτορ Καντέρος οι οποίοι είναι στελέχη της Βελέζ Σάρσφιλντ.

Ο 25χρονος Φερνάντες θεωρείται από τα μεγαλύτερα στελέχη της ομάδας και διαπρέπει ως κεντρικός χαφ αλλά και στη δεξιά πτέρυγα, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι και στο παρελθόν είχε απασχολήσει τους ερυθρόλευκους, δίχως να προχωρήσει περισσότερο η περίπτωση λόγω των υπερβολικών οικονομικών απαιτήσεων που αξίωναν οι Αργεντίνοι...

Ο Φερνάντες ξεκίνησε την καριέρα του στη Ρίβερ Πλέιτ στην οποία αγωνίστηκε από το 2006-2009 με 80 συμμετοχές και 3 γκολ. Τη σεζόν 2009-2010 έπαιξε στη Σεντ Ετιέν για 11 ματς με 1 γκολ για να επιστρέψει την επόμενη χρονιά στην Αργεντινή και στην Βελέζ Σάρσφιλντ έως σήμερα με 46 συμμετοχές και 7 γκολ. Εχει αγωνιστεί και σε δύο αγώνες με την Εθνική ομάδα της Αργεντινής.

Για τον Έκτορ Καντέρος, ο οποίος είναι κλασικός κεντρικός μέσος, και προέρχεται από τα εφηβικά τμήματα της Βελέζ Σάρσφιλντ με 43 συμμετοχές και 2 γκολ. τα πράγματα είναι πιο απλά καθώς θεωρείται από οικονομικής άποψης πιο προσιτή περίπτωση. Πάντως ο  Μπαρμπαλιάς δεν κατάφερε να βγάλει ασφαλή συμπεράσματα αφού ο 23χρονος ποδοσφαιριστής δεν αγωνίστηκε για πολύ απέναντι στη Νιούελς Ολντ Μπόις. Δύο φορές διεθνής έχει χριστεί με τη μπιανκοσελέστε και ο Καντέρος.


www.thrylos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου