ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Η κριτική των παικτών

Η κριτική των παικτών

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού από το RedPlanet.gr στην εμφατική νίκη κόντρα στη Σιένα με σκορ 75-55 την Τετάρτη (28/3) στο ΣΕΦ. Εξαιρετικοί σε απόδοση οι Χάινς, Σλούκας και Μάντζαρης, βοήθησαν πολύ οι Λο, Παπανικολάου. Ομαδική άμυνα για σεμινάριο από τους Πειραιώτες.
Ο Ολυμπιακός διέλυσε με 75-55 τη Σιένα στο ΣΕΦ (28/3) και έκανε το 2-1 στις νίκες για την προημιτελική σειρά της Euroleague. Εξαιρετικοί σε απόδοση οι Χάινς, Σλούκας και Μάντζαρης, βοήθησαν πολύ οι Λο, Παπανικολάου. Καταπληκτική ομαδική άμυνα από τους Πειραιώτες.

Χάινς: Πολλά κέφια από τον "Superman τσέπης" του Θρύλου! Έβαζε μπροστά (15 πόντους με 7/14 σουτ και 1/2 β.) και όρθωνε τείχος στους ψηλούς της Σιένα στην άμυνα (9ρ., 2 τάπες, 1κλ.,14rkg)! Δεν είναι υπερβολή να πούμε πως ο Κάιλ "πήρε την ταυτότητα" των Άντερσεν και Λαβρίνοβιτς, όντας ο παίκτης που αποτέλεσε την βάση των ερυθρολεύκων για την ολοκληρωτική επικράτηση κόντρα στην ιταλική ομάδα.

Σπανούλης: Πολύ καλά κλεισμένος από την ιταλική άμυνα ο αρχηγός, δεν κατάφερε να απειλήσει ευθέως το αντίπαλο καλάθι (2π., 1/6 σουτ). Ωστόσο βοήθησε αρκετά στην επιθετική δημιουργία, μοιράζοντας ασίστ (6) στους συμπαίκτες του. Όσο οι υπόλοιποι εκμεταλλεύονται την προσήλωση του αμυντικού παιχνιδιού της Σιένα επάνω του, όλα καλά. Όταν όμως η μπάλα θα καίει, ο Red - Bill θα πρέπει να "ξεθάψει" τον εκτελεστικό του οίστρο.

Λο: Ώριμη εμφάνιση από τον Αμερικανό γκαρντ, με εξαιρετικά λογικές επιλογές. Σκόραρε ικανοποιητικά (10π., 3/6δ., 1/1 τρ., 1/2 β.), πάσαρε με μαεστρία (6 ασ.) στους συμπαίκτες του και βοήθησε στην άμυνα (2ρ., 1κλ.).

Μάντζαρης: Εξαιρετική εμφάνιση από τον νεαρό γκαρντ του Ολυμπιακού. Πρόσφερε πολύτιμους πόντους στην επίθεση (9π., 2 ασ.) και "έβγαλε τα συκώτια" του ΜακΚάλεμπ στην άμυνα (3ρ., 2κλ.). Από τους βασικούς συντελεστές της αποψινής νίκης.

Σλούκας: Επιστροφή στις εξαιρετικές εμφανίσεις για τον Κώστα. Στα ματς της Ιταλίας δεν πρόσφερε τα αναμενόμενα, ωστόσο στην αποψινή αναμέτρηση στο ΣΕΦ θυμήθηκε τον καλό του εαυτό. Ήταν απόλυτα συνεπής στα επιθετικά του καθήκοντα, ενώ κυνήγησε αρκετά στην άμυνα τους αντίπαλους περιφερειακούς. Κορυφαίος του Ολυμπιακού σύμφωνα με το Rkg (20). Τέλειωσε το ματς με 11 πόντους, 4 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα, 3 ασίστ και 0 λάθη.

Γκετσεβίτσιους: Έπαιξε στα τελευταία πέντε λεπτά του αγώνα και πέτυχε ισάριθμους πόντους, έχοντας και 1 ασίστ.

Κέσελ: Επιθετικά ήταν άστοχος (2 π., 1/5 σουτ) αλλά έδωσε πολύτιμη βοήθεια στον τομέα των ριμπάουντ (7), ενώ έπαιξε αποτελεσματική άμυνα απέναντι στους αντίπαλους φόργουορντ.

Παπανικολάου: Πολλή ενέργεια στην άμυνα (3ρ., 1 τάπα), εντυπωσιακά καρφώματα και μια "γεμάτη" αγωνιστική παρουσία από τον Κώστα, που τέλειωσε το παιχνίδι με 9 πόντους και αρκετή δουλειά στο παρκέ που δεν αποτυπώνεται στην στατιστική.

Πρίντεζης: Ένα διάστρεμμα νωρίς στο παιχνίδι δεν του επέτρεψε να είναι απόλυτα καλά για όσο διάστημα χρησιμοποιήθηκε. Επιθετικά δεν πρόσφερε ιδιαίτερα (4 π.), ωστόσο ήταν καλός στην άμυνα και στα ριμπάουντ (5).

Άντιτς: Έδωσε πολλές μάχες με τους ψηλούς της Σιένα, "έπαιξε ξύλο" στην άμυνα και είχε θετική παρουσία στο παρκέ στα 19 λεπτά που αγωνίστηκε. Ολοκλήρωσε την προσπάθεια του με 6 πόντους, 6 ριμπάουντ και 1 ασίστ.

Ντόρσεϊ: Δέχθηκε πολλά βίαια (!) μαρκαρίσματα από τους Ιταλούς, με αποτέλεσμα να βρεθεί κάμποσες φορές άτσαλα στο παρκέ. Ωστόσο ο Τζόι δεν "μάσησε", συνέχισε την προσπάθεια του, προσφέροντας πολύ στην άμυνα. Επιθετικά ήταν ακίνδυνος.

Γλυνιαδάκης: Αγωνίστηκε στα πέντε τελευταία λεπτά του ματς και πέτυχε 2 πόντους (1ρ.).

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου