ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

SUPER LEAGUE Preview 26ης αγωνιστικης

SUPER LEAGUE Preview 26ης αγωνιστικης

25/3/2012

Preview: ΠΑΣ Γιάννινα-Εργοτέλης (17:15, Novasports 2) 

Preview: ΠΑΣ Γιάννινα-Εργοτέλης (17:15, Novasports 2)
 
ΠΑΣ Γιάννινα και Εργοτέλης για ακόμη μία αγωνιστική (26η της Σούπερ Λίγκας) βρίσκονται μπροστά σε έναν… τελικό, δεδομένου ότι και οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη για να συνεχίσουν να διεκδικούν την παραμονή τους στην κατηγορία.
ΠΑΣ Γιάννινα:

Χωρίς τους Λίλα και Οικονόμου που είναι τιμωρημένοι και τον τραυματία Ζαραδούκα θα υποδεχθεί ο ΠΑΣ Γιάννινα τον Εργοτέλη. Παράλληλα ο τεχνικός της ομάδας, Άγγελος Αναστασιάδης, θα πρέπει να περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τους Κώτσιο και Μπεσέρα, οι οποίοι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα προπόνησης, όμως συμπεριλήφθηκαν στην 20άδα.

Εκτός αποστολής έμεινε φυσικά και ο Γιάννης Ζαραδούκας που εδώ και καιρό είναι τραυματίας, ενώ οι Ταμπάσης και Ιωάννου θα παίξουν με την ομάδα Κ-20.

Η αποστολή της ομάδας των Ιωαννίνων: Κηπουρός, Φεγκρούς, Ντάσιος, Κώτσιος, Πάντος, Μιχαήλ, Βάντερσον, Ανδράλας, Τζημόπουλος, Πατσατζόγλου, Βίλα, Ντε Βινσέντι, Μπεσέρα, Κυριάκος, Σκούφαλης, Τζάνης, Γεωργίου, Γιάκος, Ζαμπρέλα, Μπακαγιόκο.


Εργοτέλης:

Με καλή ψυχολογία, ύστερα από τη νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής, κόντρα στην Κέρκυρα, οι παίκτες του Εργοτέλη θα ταξιδέψουν στα Γιάννενα με σκοπό να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό και να πάρουν το πολυπόθητο… τρίποντο που θα τους δώσει ανάσα στην προσπάθεια τους να παραμείνουν στην κατηγορία.

Ο τεχνικός των Κρητικών, Νίκος Καραγεωργίου, έχει να αντιμετωπίσει μόνο μία απουσία, αυτή του Μιχάλη Φραγκουλάκη, ο οποίος θα εκτίσει την ποινή του, αφού οι Δάρλας και Λεάλ ξεπέρασαν τις ενοχλήσεις που είχαν και τέθηκαν στις υπηρεσίες του.

Η αποστολή: Πίρσον, Καβουσάκης, Δάρλας, Τζανακάκης, Σαρρής, Χίμπλινγκερ, Κυριακίδης, Τζούνιορ, Γιοβάνοβιτς, Μπέτο, Κουτσιανικούλης, Γιαλούσης, Ολίσε, Καρέλης, Σασιασβίλι, Κατσικοκέρης, Μπούντιμιρ, Λεάλ, Ρέντζας.

Preview: Κέρκυρα-ΠΑΟK (19:30, Novasports 2)

Preview: Κέρκυρα-ΠΑΟK (19:30, Novasports 2)
 
Με τις γνωστές απουσίες ο ΠΑΟΚ θα ταξιδέψει στο νησί των Φαιάκων για να αντιμετωπίσει την Κέρκυρα, στην αναμέτρηση της 26ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα θα αγωνιστούν οι παίκτες της Κέρκυρας, οι οποίοι θέλουν τη νίκη για να διατηρήσουν τις ελπίδες τους για παραμονή στην κατηγορία.


Κέρκυρα:

Για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα θα προσπαθήσουν οι παίκτες της Κέρκυρας στην αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΟΚ. Οι Φαίακες βρίσκονται στην 15η θέση και θέλουν το τρίποντο που θα διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες τους για παραμονή στην κατηγορία.

Ο τεχνικός της Κέρκυρας, Χάβι Γκράθια, δεν μπορεί να υπολογίζει στους Αγρίτη και Οσμάν. Ο πρώτος ακόμη δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του, ενώ ο δεύτερος θα εκτίσει την ποινή του στην εν λόγω αναμέτρηση.

Από την άλλη, ο Ισπανός είδε με χαρά τον Ιώαννου να συμμετέχει κανονικά στην τελευταία προπόνηση και να τίθεται στη διάθεσή του για τον κρίσιμο αγώνα.

Η αποστολή: Γκαλίνοβιτς, Αναστασόπουλος, Βέντσελ, Μαϊστόροβιτς, Κοντοδήμος, Μαρτίν, Γραμμόζης, Καλαντζής, Σακελλαρίου, Γιάντσης, Ερίθε, Καραλής, Ηλιάδης, Μπάρκογλου, Βενέτης, Μαζνόφ, Γκουστάβο, Ιωάννου, Χαμπλ.

ΠΑΟΚ:

Με τις γνωστές απουσίες ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε στην Κέρκυρα, για να αντιμετωπίσει τους Φαίακες. Ο Λάζλο Μπόλονι για την εν λόγω αναμέτρηση δεν μπορεί να υπολογίζει στους Κατσικά, Ρομπέρ, Φωτάκη (τιμωρημένος) και τους τραυματίες Έτο, Ίβιτς, και Κρέσιτς.

Σύμφωνα με όσα έδειξε ο Ρουμάνος τεχνικός στις τελευταίες προπονήσεις, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Χαλκιάς. Μπροστά του - από δεξιά προς αριστερά - οι Σνάουτσνερ, Μαλεζάς, Τσιρίλο και Λίνο.

Στα χαφ θα αγωνιστούν ο Γκαρσία και ο Λαζάρ, ενώ πιο μπροστά θα είναι ο Γιάννου. Αριστερά θα παίξει ο Γεωργιάδης, δεξιά ο Σαλπιγγίδης και στην κορυφή της επίθεσης ο Αθανασιάδης.

H αποστολή: Αθανασιάδης, Αποστολόπουλος, Γεωργιάδης, Γιάννου, Γλύκος, Μαλεζάς, Μπαλάφας, Παπάζογλου, Σαλπιγγίδης, Σταφυλίδης, Τσουκαλάς, Χαλκιάς, Λίνο, Τσιρίλο, Γκαρσία, Λάζαρ, Νιμανί και Σνάουτσνερ.

Preview: ΑΕΚ-Παναιτωλικός (17:15 Novasports 3)

Preview: ΑΕΚ-Παναιτωλικός (17:15 Novasports 3)
 
Το διάλειμμα… της Κυριακής!

Σχεδόν στη μοναδική μέρα της εβδομάδας που προλαβαίνει ν’ ασχοληθεί με ποδόσφαιρο, η ΑΕΚ μ’ έναν τρόπο μπορεί να ξεχαστεί κάπως απ’ τις «σκοτούρες» της αδειοδότησης:

Με τη νίκη επί του Παναιτωλικού που θα διατηρήσει ασφαλή τη θέση της στα πλέι-οφ.

Όχι απλή υπόθεση απέναντι σε αντίπαλο που δεν έχει την πολυτέλεια να χτυπήσει μόνο τον πόντο της ισοπαλίας στο ΟΑΚΑ.


ΑΕΚ

Μια ακόμα μέρα (απ’ αυτές που δεν έχει την πολυτέλεια να χάνει η ΑΕΚ) κύλησε χωρίς κάποια εξέλιξη στο πώς θα βρεθεί το 1,25 εκατ. ευρώ που λείπει από τη… σούμα της αδειοδότησης. Τα 2 εκατ. ευρώ των άγνωστων επενδυτών δεν φάνηκαν -ούτε υπάρχει κάποια ένδειξη ότι μπορούν να φανούν από βδομάδα- από το μέτωπο των μετόχων η γνωστή ησυχία και αν δεν μεσολαβήσει κάποια έκρηξη… φιλότιμου, το χάντικαπ θα επιδιωχθεί να καλυφθεί από το δάνειο που είχε εξασφαλίσει ο Ντέμης Νικολαΐδης.

Μέσα σ’ όλα αυτά, όμως, η ΑΕΚ έχει και παιχνίδι. Πριν οι παίκτες, λοιπόν, διαπιστώσουν την Τρίτη κατά πόσο αυτή τη φορά η διοίκηση θα φανεί συνεπής στις δεσμεύσεις της (ότι θα υπάρξουν γενναίες πληρωμές) οι ίδιοι πρέπει να τελειώνουν σιγά-σιγά την -όχι τιμητική για την ΑΕΚ- συζήτηση για το αν θα μπουν στα πλέι-οφ. Με μια νίκη στο ματς με τον επικίνδυνο Παναιτωλικό, που θα κρατήσει σε απόσταση τους… από κάτω και θα επιτρέψει βαθμολογική άνοδο αν γκελάρει κάποιος από τους «από πάνω».

Στην προσπάθεια της, πάντως, να την κατακτήσει η ΑΕΚ θα έχει σημαντικές -πλην αναμενόμενες- απουσίες. Πέραν του Δέλλα, λοιπόν (που συνεχίζει ατομικό πρόγραμμα) και του Γκούντγιονσεν (που κάνει το ίδιο αμέσως αφότου επέστρεψε από την Ισλανδία) ο Νίκος Κωστένογλου δεν μπορεί να υπολογίζει στους τιμωρημένους Βάργκας και Καράμπελα. Επέλεξε, δε, να… μην υπολογίζει στον Μπουγαΐδη, που αν και επανήλθε από τον τραυματισμό του, κρίθηκε ανέτοιμος και κόπηκε από την αποστολή.

Με τα δεδομένα αυτά (και βάσει όσων δοκιμάστηκαν στην τελευταία προπόνηση) η «Ένωση» θα παραταχθεί ως εξής την Κυριακή: Κάτω από τα δοκάρια ο Κωνσταντόπουλος και στην άμυνα -από αριστερά προς τα δεξιά- οι Λαγός, Μανωλάς, Κοντοές και Γεωργέας. Στα χαφ θα είναι οι Μάκος-Καφές, μπροστά τους ένας εκ των Γκερέιρο-Κάρλος, στα άκρα οι Λεονάρντο (αριστερά) και Σιαλμάς (δεξιά) και στην επίθεση ο Λυμπερόπουλος.

Η αποστολή: Κωνσταντόπουλος, Αραμπατζής, Καφές, Κοντοές, Χέλγκασον, Μανωλάς, Γκερέιρο, Μπέλεκ, Λεονάρντο, Χοσέ Κάρλος, Σιαλμάς, Τσίτας, Ρίκκα, Μάκος, Αργυρίου, Λαγός, Γεωργέας, Λυμπερόπουλος, Κλωναρίδης, Φούντας.


ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Τα περιθώρια στενεύουν για τον Παναιτωλικό και η νίκη στο ΟΑΚΑ μοιάζει με ανάγκη… επιτακτική. Οι Αγρινιώτες θέλουν να πάρουν μια ακόμα ανάσα στην προσπάθεια που κάνουν για παραμονή στην Σούπερ Λίγκα.

Ο Τάκης Λεμονής δεν έχει στην διάθεσή του τον Μπελεβώνη, ενώ αντίθετα ο Σιόντης θα είναι κανονικά στην αποστολή και θα ξεκινήσει και βασικός.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Τσενάμο. Δεξιά θα βρίσκεται ο Σιόντης και αριστερά ο Γκόλιας. Οι Ντολεζάι και Αναστασιάδης θα είναι το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Οι Μητρόπουλος και Ρότσα θα είναι τα δύο αμυντικά χαφ, ενώ οι Θεοδωρίδης, Καμαρά και Άντι θα βρίσκονται πίσω από τον Χαριστέα.

Η αποστολή: Τσενάμο, Μπαμπανιώτης, Παλαιολόγος, Άντι, Γκόλιας, Αναστασιάδης, Ντολεζάι, Σιόντης, Μητρόπουλος, Μουμίν, Θεοδωρίδης, Φερνάντες, Ρότσα, Χαριστέας, Καραμαλίκης, Καμαρά, Ακαλέ, Ονουάτσι.

Preview: Δόξα Δράμας-Λεβαδειακός (15:00, Novasports 2)

Preview: Δόξα Δράμας-Λεβαδειακός (15:00, Novasports 2)
 
Τη νίκη που θα τον διατηρήσει σε τροχιά παραμονής θα επιδιώξει ο Λεβαδειακός κόντρα στη Δόξα Δράμας, για την 26η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Οι Βοιωτοί αγνοούν το «τρίποντο» για τέσσερα ματς, με τον Γιώργο Παράσχο να μην υπολογίζει στους τιμωρημένους Μουλόπουλο και Μελισσά.

Δόξα Δράμας

Με πολλές και σημαντικές απουσίες θα υποδεχθεί τον Λεβαδειακό η Δόξα Δράμας. Ο Μάκης Κατσαβάκης δεν θα έχει στη διάθεσή του, τους Τριποτσέρη, Παπαδόπουλο, Λίμα, Ουέλινγκτον, οι οποίοι είναι ανέτοιμοι, στους τραυματίες Σοϊλέδη, Γκαρακλίδη, στον τιμωρημένο Ψυχογιό, ενώ ο εκτός αποστολής έμεινε ο Ντίνο Σέρεμετ, λόγω πειθαρχικού παραπτώματος.

Αναλυτικά η αποστολή της Δόξας Δράμας: Δαύκος, Ρόκα, Βέρτζος, Μπριλλάκης, Αμπουμπακάρι, Ρούτσης, Κατσικογιάνης, Στεριανός, Σικαλιάς, Λεάντρο, Γελαδάρης, Τσιμπλίδης, Κουμπρόγλου, Αραβίδης, Κάπελ, Κυβελίδης, Κοβάσεβιτς, Αγτζίδης.

Λεβαδειακός

Να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα θέλει ο Λεβαδειακός, ο οποίος αγνοεί τη νίκη για τέσσερις αγωνιστικές. Με 20 παίκτες αναχώρησε για τη Θεσσαλονίκη η ομάδα του Γιώργου Παράσχου, ωστόσο εκτός έμειναν οι τιμωρημένοι Μουλόπουλος και Μελισσάς.

Οι 20 που αποτελούν την αποστολή του Λεβαδειακού είναι οι εξής: Στρατηλάτης, Κυριακίδης, Τόμας, Μάνο, Ζησόπουλος, Ιωάννου, Νικολακάκης, Λισγάρας, Κουτσόπουλος, Μεντί, Κόρμπος, Ναπολεόνι, Βιάνα, Μαχαίρας, Ζαουί, Φαβάλι, Σουμπίνιο, Βασιλείου, Παπαδόπουλος, Πόποβιτς.
 

Preview: Ολυμπιακός-Αστ. Τρίπολης (19:30, Novasports 1)

Preview: Ολυμπιακός-Αστ. Τρίπολης (19:30, Novasports 1) Έχοντας πάρει μεγάλο προβάδισμα από τον "αιώνιο" αντίπαλο ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης στο Καραϊσκάκη με σκοπό να κάνει πράξη αυτό που θέλει ο προπονητής του. Να συνεχίσει με νίκες μέχρι και το τέλος του πρωταθλήματος. Μπορεί οι ερυθρόλευκοι να θέλουν το τρίποντο για να βρεθούν πιο κοντά στον τίτλο αλλά απέναντί τους βρίσκεται ο Αστέρας Τρίπολης, ο οποίος με τον Σάκη Τσιώλη στον πάγκο του κάνει πορεία πρωταθλητισμού στο δεύτερο γύρο.

Ολυμπιακός
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε αποφάσισε να αφήσει για δεύτερη φορά τον Ιμπαγάσα εκτός αποστολής, όπως είχε γίνει και στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ για το Κύπελλο αλλά και νωρίτερα στο μεγάλο ντέρμπι με τον ΠΑΟ.

Επίσης, εκτός αποστολής έμεινε και ο Φέισα μετά από δύο σερί εμφανίσεις στην 18άδα της ομάδας. Έτσι κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης ο Ερνέστο Βαλβέρδε αναμένεται να κάνει και πάλι αλλαγές σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια.

Ο Μέγερι αναμένεται να επανέλθει κάτω από την εστία. Οι Μέλμπεργκ και Αβραάμ Παπαδόπουλος θα αποτελέσουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Οι Χολέμπας και Τοροσίδης στα δύο άκρα. Στον άξονα ο Ορμπάιθ, ο οποίος προέρχεται από ένα καλό παιχνίδι με τον ΟΦΗ και δίπλα του ο Μανιάτης.

Μπροστά από τους δύο πιθανότατα θα βρεθεί ο Μακούν.

Στο ένα άκρο ο Μιραλάς και ο άλλο άκρο της επίθεσης ο Αμπντούν, ο οποίος διανύει μια περίοδο φόρμας. Στην κορυφή της επίθεσης διεκδικούν τη θέση ο Τζεμπούρ και ο Ντιόγκο.

Η αποστολή:
Μέγερι, Κάρολ, Τοροσίδης, Μέλμπεργκ, Παπάζογλου, Μαρκάνο, Α. Παπαδόπουλος, Χολέμπας, Μανιάτης, Ορμπάιθ, Μοδέστο, Μακούν, Καζίμ-Ρίτσαρτντς, Αμπντούν, Φουστέρ, Μιραλάς, Τζεμπούρ, Ντιόγκο.

Αστέρας Τρίπολης:

Το παιχνίδι στο Φάληρο έχει πολλές δυσκολίες για τον Σάκη Τσιώλη και τους παίκτες του, όμως άπαντες πάνε για να αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό χωρίς άγχος. Ο Καρδιτσιώτης τεχνικός δεν έχει στην διάθεσή του τους τιμωρημένους Πουλίδο και Τσαμπούρη, ενώ εκτός είναι και οι τραυματίες Περόνε και Σολάκης.

Ο Μπαντής θα είναι κάτω από τα δοκάρια. Ο Αργυρόπουλος θα βρίσκεται δεξιά, ο Πιπίνης αριστερά και οι Κουρμπέλης και Μπαρτολίνι στο κέντρο της άμυνας. Οι Χουανιτο, Ουσέρο και Ροτζέριο θα είναι στον άξονα, ενώ οι Ναβάρο, Φορμίκα θα πλαισιώσουν τον Μπρέσκα.

Η αποστολή απαρτίζεται από τους παρακάτω 19 ποδοσφαιριστές:

Γιώργος Μπαντής, Μανώλης Στεφανάκος, Τσίμο Ναβάρο, Λεωνίδας Αργυρόπουλος, Χρήστος Πιπίνης, Λαουτάρο Φορμίκα, Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι, Δημήτρης Κουρμπέλης, Χουανίτο, Φερνάντο Ουσέρο, Λέαντρο Αλβάρεζ, Αντώνης Λαδάκης, Μάριο Μπρέσκα, Ράγιος, Ροζέριο Μάρτινς, Έγκον, Χούλι, Εμάνουελ Φρανκού και Τάσος Μπακασέτας.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου