ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Έμεινε ο Σάντος!

Έμεινε ο Σάντος! 

6/4/2012

Έμεινε ο Σάντος!  
Οι πληροφορίες των τελευταίων ημερών επιβεβαιώθηκαν! Ο Φερνάντο Σάντος παραμένει στον πάγκο της Εθνικής ποδοσφαίρου. Όπως πρώτος μετέδωσε ο NovaΣΠΟΡ FM 94.6 και ο Σωτήρης Ταμπάκος, ο Πορτογάλος τεχνικός ενημέρωσε τον πρόεδρό της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιο, για την απόφασή του να αποδεχθεί το νέο συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών που του είχε προταθεί από την ομοσπονδία.

Πρόκειται για μια άκρως θετική εξέλιξη, την οποία οι καλά γνωρίζοντας τα θέματα της Εθνικής ποδοσφαίρου την περίμεναν βάσει των τελευταίων πληροφοριών.

Ο Πορτογάλος τεχνικός, το τελευταίο χρονικό διάστημα φαινόταν να έχει αλλάξει άποψη σχετικά με το συμβόλαιο που του είχε προταθεί αλλά και τη διάθεση που είχε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία ομάδας με την οποία θα έχει καθημερινή ενασχόληση.

Ο Σάντος σήμερα ενημέρωσε τον Πρόεδρο της ΕΠΟ για την τελική του απόφαση, η οποία μόνο χαμόγελα μπορεί να προκαλέσει.

Το νέο συμβόλαιο που θα υπογράψει σύντομα ο Πορτογάλος τεχνικός θα έχει διάρκεια δύο ετών δηλαδή, μέχρι και το τέλος του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014 στο οποίο ελπίζουμε να μπορέσει να προκριθεί η Εθνική ομάδα.

Πλέον, ο Σάντος αρχίζει να προετοιμάζει απόλυτος ήρεμος την προετοιμασία της Εθνικής ποδοσφαίρου ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2012 με κύριο ζήτημα την συγκρότηση της αποστολής της ομάδα που θα έχει μαζί του στα γήπεδα που θα διεξαχθεί η διοργάνωση.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου