ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

«Να μείνει στον Πειραιά»

«Να μείνει στον Πειραιά» 

6/4/2012

Μ' ένα στόμα ο προπονητής της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Θρύλου και η αρχηγός της ομάδας μας εξέφρασαν τη δίψα που υπάρχει στις Πειραιώτισες για κατάκτηση και του φετινού Κυπέλλου.

Ο Τέλης Σωτήρχος μιλώντας στην επίσημη συνέντευξη Τύπου που δόθηκε σήμερα (06/04) στην Πρέβεζα τόνισε: «Ευχαριστώ την περιφέρεια, τον δήμο και τους χορηγούς για την ανάληψη της διοργάνωσης με πολλές απαιτήσεις σε δύσκολους καιρούς. Θέλω να συγχαρώ την ομοσπονδία που τα τελευταία χρόνια κάνει τους αγώνες στην επαρχία, γιατί αποτελεί διαφήμιση του ωραίου αθλήματος μας. Θέλουμε να συνεχίσουμε την καλή πορεία που είχαμε στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος και να κρατήσουμε το Κύπελλο στον Πειραιά. Είναι διαφορετικό παιχνίδι από τους αγώνες του πρωταθλήματος. Στη δεύτερη φάση νικήσαμε τον Παναθηναϊκό με βραχεία κεφαλή, δύο φορές με 3-2 σετ. Ο αυριανός τελικός θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Θα παίξει ρόλο το σέρβις, η υποδοχή και τα λάθη, καθώς και ο ψυχισμός, το πάθος και η θέληση για τη νίκη».

Η αρχηγός του Θρύλου, Δήμητρα Γιακουμή πρόσθεσε: «Ευχαριστούμε για την φιλοξενία. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που είμαι εδώ και πιστεύω να γίνει ένα καλό ποιοτικά παιχνίδι ανάμεσα στους αιωνίους. Θέλω φεύγοντας από αυτή την όμορφη πόλη να φύγουμε με όμορφες αναμνήσεις. Έχουμε κάνει καλή πορεία στο πρωτάθλημα, αλλά το Κύπελλο είναι τελείως διαφορετικό. Θέλουμε να υπερασπιστούμε τον περσινό τίτλο και θα παίξουμε για αυτό. Έχω από πέρυσι στη Σάμο την εμπειρία να παίξουμε σε όμορφο περιβάλλον και σε καλή ατμόσφαιρα με τα παιδιά. Είναι πολύ σημαντικό να μπορεί ένας αθλητής να δίνει κίνητρο σε αυτά τα παιδιά για το μέλλον του αθλήματος. Οι φίλαθλοι μας στηρίζουν εντός και εκτός γηπέδου».
 
www.thrylos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου